Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ND Avalon

MrCCape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedy będzie MegaHappy 50% ND?  Przy normalnej 500 zł dostaje się 3700 nd + 100 jak dodamy te 50% wyjdzie 5650 ND

chciałbym też zapytać co kupić za 5650 ND żeby jak najwięcej wyciągnąć 650kk+ na Avalon. Dzięki za pomoc, za pomoc daje LIKE.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, kiedy będzie MegaHappy 50% ND?  Przy normalnej 500 zł dostaje się 3700 nd + 100 jak dodamy te 50% wyjdzie 5650 ND

chciałbym też zapytać co kupić za 5650 ND żeby jak najwięcej wyciągnąć 650kk+ na Avalon. Dzięki za pomoc, za pomoc daje LIKE.

Pozdrawiam

Sprawdź to co najbardziej jest opłacane, pudła, zwoje, perfumy. 

Opublikowano

Ale napiszcie co i ile sztuk kupić żeby jak najwięcej wyciągnąć 650kk ++, a nie tylko piszecie co mam kupić. Tak jak wyżej podał @ArcheR. 144x 50 perfum = 720kk, nie da rady więcej? :D

Edit: @ArcheR. ale tak jak pisałeś 144x50 to nie 720kk ;d tylko wychodzi ilość 7200 = a za to wychodzi średnio teraz na NB sztuka 77k = 7,2k*77 = 554kk, raczej chcę +650kk :D, jakieś inny pomysł?

Opublikowano

Możliwe, że w urodziny NosTale PL (11 lutego) dadzą 50% :P.

Kup 144x 50 perfum= 720kk :D.

Napisał Tobie x144 razy po x50 (sztuk) = 720kk...

PS.Chodzi o perfumy i też Ci polecam szybko schodzą.

Jak nie wiesz o co chodzi proszę ss:0csd9ftkcgvi.png

Opublikowano

Napisał Tobie x144 razy po x50 (sztuk) = 720kk...

PS.Chodzi o perfumy i też Ci polecam szybko schodzą.

Jak nie wiesz o co chodzi proszę ss:0csd9ftkcgvi.png

Nie wiem po co to piszesz, przecież wiem że to perfum, mówię że tylko źle napisał, 144x50x = 720kk, dlatego 144x50x = ilość sztuk wychodzi 7200 czyli 1 sztuk 77k na Avalon 7200*77= 554kk, a on myślał że to jest 720kk. Więc po co spamujesz, temat dotyczy co kupić żeby jak najwięcej wyciągnąć 650kk +, raczej tylko wbijasz sobie posty. Dla ciebie warna by się przydał.

Opublikowano

Kup sobie 1 medal i wpakuj full pudeł sp. Zjedzie w luj szybko i jesteś na +. Ew. jak się boisz to z allegro nawet teraz kupić mozesz.

Opublikowano

Za 5650 ND nigdy nie wyciągniesz 700kk, 600kk+ nawet będzie trudno, perfumy zwykle dają największą sumkę, jeśli chcesz się upewnić za co najwięcej wyciągniesz, to robisz sobie rozpiskę na kartce i liczysz z kalkulatorem. 100-110k za 1 nd to dobra cena, nie spodziewaj się też że to wszystko zejdzie Ci w jeden dzień, taka ilość towaru będzie stała pewnie około 2-3 tygodni, za nim wszystko się sprzeda i nie unoś się tak gdy ktoś próbuje Ci pomóc.

Opublikowano

Nie wiem po co to piszesz, przecież wiem że to perfum, mówię że tylko źle napisał, 144x50x = 720kk, dlatego 144x50x = ilość sztuk wychodzi 7200 czyli 1 sztuk 77k na Avalon 7200*77= 554kk, a on myślał że to jest 720kk. Więc po co spamujesz, temat dotyczy co kupić żeby jak najwięcej wyciągnąć 650kk +, raczej tylko wbijasz sobie posty. Dla ciebie warna by się przydał.

Najwyraźniej do końca nie przeczytałem... Warna? Nie skomentuje tego,bo aż brak słów na Ciebie.

Co do tematu to

Medale na (30 dni) = 575kk

Perła środka transportu = 587kk.

Perła Partnera = 598,5kk

Perła Wróżki = 615kk

Opublikowano

Najwyraźniej do końca nie przeczytałem... Warna? Nie skomentuje tego,bo aż brak słów na Ciebie.

Co do tematu to

Medale na (30 dni) = 575kk

Perła środka transportu = 587kk.

Perła Partnera = 598,5kk

Perła Wróżki = 615kk

No to trzeba uważnie czytać i wiedzieć o co chodzi, a nie że zaraz coś napiszesz to tak jak by Ci nic nie pasowało, próbujesz kogoś pouczać, ale dzięki za rozpiskę co kupić i ile dostane. Pozdrawiam.

Opublikowano

No to trzeba uważnie czytać i wiedzieć o co chodzi, a nie że zaraz coś napiszesz to tak jak by Ci nic nie pasowało, próbujesz kogoś pouczać, ale dzięki za rozpiskę co kupić i ile dostane. Pozdrawiam.

Możemy już to skończyć? I nie ma za co,po to jest forum żeby pomagać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...