Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem i Pytania

FokickPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym, że gdy chcę kupić CS'a piszę mi, że jest aktyna inna płatność i mogą być naliczone podwójne naliczenie rachunku. 

-Wie ktoś jak usunąć wszystkie aktywne płatności?

-Czy CS jest w niedziele po 4.99 Euro, tak mi mówił kolega ale nie mam co do tego pewności?

-Czy jak się kupuje na Steam to przez konto mypaysafecard?

Opublikowano

- nie wiem

- nie wiem

- wystarczy mieć środki na paysafecrad nie koniecznie mypaysafecard ;)

Czyli jak gra kosztuje 22 zł a ja mam psc za 30 zł to mam wpisać kod promocyjny i 8 złoty pójdzie się.....?

Opublikowano

Czyli jak gra kosztuje 22 zł a ja mam psc za 30 zł to mam wpisać kod promocyjny i 8 złoty pójdzie się.....?

Zakładasz konto na PSC -> wklepujesz kod na 30zł -> kupujesz grę za 22zł -> zostaje ci 8zł na koncie PSC (możliwe, że pobierają jeszcze 10% kwoty czyli dodatkowe 2,20zł).

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Zakładasz konto na PSC -> wklepujesz kod na 30zł -> kupujesz grę za 22zł -> zostaje ci 8zł na koncie PSC (możliwe, że pobierają jeszcze 10% kwoty czyli dodatkowe 2,20zł).

No to to ja wiem. Właśnie z tym chodziło mi o to konto mypaysafecard. Czekam na kolejne 2 odpowiedzi :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...