Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś darmowe sposoby na itemy, walutę?

RevsPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś darmowe sposoby na itemy, walutę (itp)?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Dobry sposób to sprzedawanie niepotrzebnych rzeczy np permów typu bandana na 6 urki nexona.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

te rzczy z urodzin nie da sie sprzedac lub są nic nie warte

Jeśli myslsiz co jakby o hackach w sensie zwieskzanie kasy to nie da sie

Tylko przez gre i sprzedawanie broni i itemow z inboxa

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jak to są nic niewarte? 1dniowych nie sprzedasz ale perma już przecież tak.. ceny 4th i 5th są takie same więc i 6th powinno dać się sprzedać za tyle samo :O

Myśl zawsze przyszłościowo: zakładasz 10 kont, logujesz się na roll call eventy każdym (w przeszłości były bodajże 2 auto snajpy co już dawało 300k od konta, 10 kont 3mil), no i ogólnie inne eventy (typu starsze SvS), bądź jak kto myślał to np. były te całe Soccer Cap - niby taki szajs i się myślało o wywaleniu tego z inboxa, a jak wprowadzili tę nową opcję sell backu to.. sporo GP też weszło.

Po dwóch latach sprzedajesz wszystko i jesteś bogaty ^.^ Wróciłem do gry tydzień temu z stanem 200k, wbiłem 4 postaciami starymi tego sfc1 i już mam 1,2mil gp oraz 340 kluczy. Tak z dupy nie ma żadnych sposobów, nie ma obecnie żadnych darmowych kodów na jakieś itemy jak to kiedyś z myst g było..

A, no i masz boot camp, nie sprawdzałem tego ale po prostu bierzesz 3 polaczków z niską rangą, robią kilka misji i dostajesz tam bodajże jakieś mysty czy coś podobnego, a to jak wiadomo można sell backnąć

Opublikowano

Najłatwiej zrobić kilka kont wbić rangę potrzebną to wysyłania kluczy, wysłać na główne, na głównym zbierać skrzynki i otwierać, a loot sprzedawać ;p 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Najłatwiej zrobić kilka kont wbić rangę potrzebną to wysyłania kluczy, wysłać na główne, na głównym zbierać skrzynki i otwierać, a loot sprzedawać ;p 

A którą rangę trzeba wbić żeby można wysyłać? 

78211200901254736602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...