Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, Czy mógł by mi ktoś podać link do działającej Obama - Syndry ? (Mam jakiś inny skrypt ale on czasem popierdziele z E w dziwnych kierunkach ) Oraz może do vayne i Lb - chodzi mi o najlepsze, sprawdzone skrypty ;)

Korzystałem z podpiętego spisu najlepszych skryptów do danej postaci ale niestety L# Nie chce wyszukać mi skryptu z tamtych linków github ;/  po wklejeniu linku nie wyszukuje żadnych rezultatów. 

Zadziałał Link do syndry obama, lecz pojawia się błąd instalowania. 

Dzięki proZac.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Yo, Czy mógł by mi ktoś podać link do działającej Obama - Syndry ? (Mam jakiś inny skrypt ale on czasem popierdziele z E w dziwnych kierunkach ) Oraz może do vayne i Lb - chodzi mi o najlepsze, sprawdzone skrypty ;)

Korzystałem z podpiętego spisu najlepszych skryptów do danej postaci ale niestety L# Nie chce wyszukać mi skryptu z tamtych linków github ;/  po wklejeniu linku nie wyszukuje żadnych rezultatów. 

Zadziałał Link do syndry obama, lecz pojawia się błąd instalowania. 

Dzięki proZac.

Syndra od Stefka, "poprawiona" przez Obamę jest outdated.

Jeżeli link o takiej strukturze ""https://github.com/Esk0r/LeagueSharp/" dać na końcu "/" bez cudzysłowia.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...