Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L#, menu w sktyptach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam problem poniewaz L# i skrypty działaja jak nalezy ale w zadnym z skryptow nie wyswietla mi menu pod LeftShiftem, w menu jest pod shifta przypisany wiec nwm co moze byc :<. Dodam ze wczoraj zrobiłem format dysku ale zainstalowalem wszystkie programiki do L#.

Opublikowano

Jasny gwint, już lecę z pomocą.

To jest po prostu bug, " LeagueSharp is now updated for patch 5.1! However there are still some bugs that will get fixed soon! "

Jeżeli jesteś w grze, minimalizujesz ligę (Alt+tab) i odznaczasz skrypty, i znowu zaznaczasz.

TA DAM!

Plusa daj.

Opublikowano

Jasny gwint, już lecę z pomocą.

To jest po prostu bug, " LeagueSharp is now updated for patch 5.1! However there are still some bugs that will get fixed soon! "

Jeżeli jesteś w grze, minimalizujesz ligę (Alt+tab) i odznaczasz skrypty, i znowu zaznaczasz.

TA DAM!

Plus

Nie dobrze :/, poniewaz nie pomogło ale plusa za chęci moge dac.

Opublikowano

Jeśli mowisz o paczce od HehueMa czy jakos tak ^^ to miałem podobny problem - rozwiązałem go kasując wszystkie skrypty i wyrywając je od początku ;) Powodzenia ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

reinstal skryptów nic nie pomógł, dodatkowo w 60% skryptow 40% przestalo sie injectowac :3, trudno poczekamy do "pełnych" updejtow skryptow i nowego sezonu.

Opublikowano

Nie mówiłem o reinstalu ;) Skasuj skrypty i wgraj nowe, nie te od HueheMA ;) Mi pomogło ;)

@HeheheM'a

Kasowanie skryptów nie ma nic wspólnego z "naprawą".

Skasowanie ich pomogło ci, ponieważ używałeś starszej wersji paczki, do której wkradł się mały błąd, już dawno to zostało naprawione.

czesc, mam problem poniewaz L# i skrypty działaja jak nalezy ale w zadnym z skryptow nie wyswietla mi menu pod LeftShiftem, w menu jest pod shifta przypisany wiec nwm co moze byc :<. Dodam ze wczoraj zrobiłem format dysku ale zainstalowalem wszystkie programiki do L#.

F5 w grze, jeżeli nadal nie działa, ściągnij i zainstaluj SDK http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...