Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezprzewodowy sprzęt

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 
Sami pewnie wiecie jak komfortowy jest sprzęt bez kabla, nie pląta się i można po położyć gdzie się chce bez konieczności odpiniania go.

Aczkolwiek dla mnie jest on strasznie uciążliwy i tu już pytanie kieruję do was:

Czy też tak macie, że klawiatura albo myszka ma lagi ? tzn. zacina się, przeskakuje albo czasem nie reaguje ? 

U mnie dzieje się to dosyć często i to już 2 zestaw (mysz + klawiatura), w tym miesiącu, z którym mam takie problemy. 

Jest na to jakiś skuteczny sposób ?

Urządzenia znajdują się ok 50 cm od nadajnika 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

kup w końcu porządną myszkę i klawiaturę  najlepiej na Unifying, skończą się problemy i działa spokojnie do 10 m nawet

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ok 100 zł proste zestawy zestawy myszka + klawiatura np Logitech

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

moglymi podacjakiś link ?juso ide oddać t kurestwo i kupie coś normalnego bo mnei przecież c**j strzeli. 

ja mam a4tech padless 7100n i niby to m,iala byc odbra klawiatura + musz ...

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Kupiłem myszke Logicheta za bodajże 110 zł w sklepie Proline(nie na stronie www) i nic mi nie przerywa. Nie pamiętam dokładnej nazyw myszki i wywaliłem pudełko :P ale mam zdjęcie. Problemów nie mam. Zwykła najtańsza bateria z żabki wytrzmuje z kilka miesięcy. Mam ją od roku a baterie zmieniałem dopiero 1 raz.

Opublikowano
aresorek za gada przepłaciłeś chyba, to z mysz serii M185 sprzedawana razem z klawiaturą praktycznie w tej samej cenie ;)

sterowniki są na stronie producenta, do płyty głównej co masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

aresorek za gada przepłaciłeś chyba, to z mysz serii M185 sprzedawana razem z klawiaturą praktycznie w tej samej cenie ;)

sterowniki są na stronie producenta, do płyty głównej co masz

rozumiem, że przeinstalować tylko sterowniki do usb ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Pewnie się mylę, ale skoro działa bezprzewodowo to może inne sieci tworzą zakłócenia?

Opublikowano

@bobson1111

Masz płytę np. z ASRock'a, to w chodzisz na ich stronę i pobierasz najnowsze, wszystkie. ._.
Cieszysz się, że masz wszystko z aktualizowane i może Ci pomóc, nadal czegoś nie rozumiesz?

Opublikowano

Poszedłem po rozum do głowy i kupiłem sobie sprzt przwodowu na usb Tracera myszke tracea myszka 56 zł do gier 800/1300/1600 dpi 7 klawiszy. Myszka standardowa taka jak w laptopach teraz robią za 30 zł. 

wszystko śmiga aż miło. 

Nie chce zakładaćnowego tematu ale mam takie pytanie: 

kiedy klikam kombinacje l ctrl + l alt bądź też sam l alt nie da sie wbic ę i ć możliwe jest to tylko wtedy gdy klikam r alt

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

jakieś sterowniki albo programy używają swoich skrótów, może to być grafika, wyłącz w niej klawisze skrótów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jakieś sterowniki albo programy używają swoich skrótów, może to być grafika, wyłącz w niej klawisze skrótów

a nie jest czasem tak, że tańsze klawiatury są tworzone z "gorszych" materiałów i niektóre kombinacje mogą nie działać tak gdzieś czytalem kiedyś :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...