Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parcour

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak robic profesjonalnego parcoura z nozem w reku ? Chodzi mi o to np jest koniec rundy i jak tak sobie skakac na lewo i prawo ? mi to za dobrze nie wychodzi, albo jak np wskoczyc na silos na nuke i inne ciezkie parcoury 

Opublikowano

co to jest bh ?

BH- Bunnyhop czyli coś w stylu płynnego skakania.

Specjalny rodzaj wykonywania skoków w grach bazujących głównie na silniku Quake oraz Half-Life. Ale bunnyjumping jest dostępny w większości gier FPS.

BH to inaczej w twoim tłumaczeniu "Parkour"  xD

Opublikowano

Skaczesz, trzymasz A, obracasz się jednocześnie w prawo, skaczesz, trzymasz D, obracasz się jednocześnie w prawo (w mocnym uproszczeniu). I tak do usranej śmierci. W powietrzu możesz jeszcze dodać jeszcze jedne obrót w prawo lub w lewo. Ustaw sobie skok na scroll up, to ułatwi bh.

Opublikowano

czy jak sie skacze na lewo i na prawo to sie szybciej porusza ?

Ta, albo się nauczysz, albo ściągniesz jakiś skrypt, dla początkujących jest to trudne ;p

Opublikowano

Nie, to nie są cheaty.

Skrypt Autohotkey na bh

*~$Space::
Sleep 100
Loop
{
GetKeyState, SpaceState, Space, P
If SpaceState = U
break
Sleep 5
Send, {Blind}{Space}
}
Opublikowano

Ściągnij se skrypta , bo opanowanie BH to wdłg mnie bardzo trudna sztuka , problem w tym że na takim skrypcie na MM'ach możesz dostać overwatch ban .

Opublikowano

Ściągnij se skrypta , bo opanowanie BH to wdłg mnie bardzo trudna sztuka , problem w tym że na takim skrypcie na MM'ach możesz dostać overwatch ban .

Nie, nikt za skrypt na rankedzie nie dostanie bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...