Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Compilling error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo musisz zaaktualizować całą paczkę. wejść w grę niestandardową, i  kliknąć "Update" na L# przy ładowaniu postaci w lolu

A potem kliknąć "Zaaktualizuj skrypty"

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Bo musisz zaaktualizować całą paczkę. wejść w grę niestandardową, i  kliknąć "Update" na L# przy ładowaniu postaci w lolu

Nie zawsze to działa.

Ja rano miałem podobny problem, że żaden skrypt mi nie działał, więc usunąłem l# z %appdata% (wcześniej miałem juz l# na pulpicie ale tego folderu nie usunąłem), wszedłem następnie do folderu l# którego miałem na pulpicie, usunałem config, odpaliłem l# i miałem tylko leaguesharp common, który sam sie zaktualizował i później już normalnie skrypty dodawało.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Gdzie jest to update? Ja nie widze czegoś takiego na l#

Nie zawsze to działa.

Ja rano miałem podobny problem, że żaden skrypt mi nie działał, więc usunąłem l# z %appdata% (wcześniej miałem juz l# na pulpicie ale tego folderu nie usunąłem), wszedłem następnie do folderu l# którego miałem na pulpicie, usunałem config, odpaliłem l# i miałem tylko leaguesharp common, który sam sie zaktualizował i później już normalnie skrypty dodawało.

Te skrypty od nowa sam musiałeś dodawać czy jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...