Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Wychodzenie bramkarza

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Ku**a dlaczego zawsze Bramkarz w przeciwnym TEAMIE wychodzi gdy podam prostopadle ? Przed pole karne i wybija piłkę ... Mój nigdy jakoś tak nie robi nie wiem jakim cudem przeciwnik takie coś robi OMG to jest żenujące co jakaś konkretna akcja to idiota Ci wybija piłkę, a jak on leci z akcją to mój bramkarz stoi w bramce jak widły w gnoju i puszcza każdą bramkę...­

Opublikowano

Najwidoczniej Twój przeciwnik wciska przycisk odpowiadający za wychodzenie bramkarzem (czyli podanie prostopadłe jak napisał Ranover) w trakcie Twojego podania prostopadłego. 

Może być też inny problem - za mocno wciskasz prostopadłe podanie - wtedy bramkarz drużyny przeciwnej sam wychodzi :)

Opublikowano

Wgl ogólnie nie da się grać przegrywam chyba 20 mecz pod rząd i spadam coraz niżej z Ligi ... Grałem cały czas formacją 4-3-2-1, którą siałem pogrom do 3 ligi strzelałem min po 4-5 bramek, a teraz lipa ledwo co jedną bramkę strzelę raz na Ruski rok ... Nie wiem co się dzieje ...

Opublikowano

Odpocznij troche bo widocznie ta gra Cie za bardzo stresuje... Albo zrob sobie przerwe albo podchodz do tego mniej powaznie.

To tylko gra.

Opublikowano

Też się denerwuje jak ktoś mi ciepnie gola, jak sam nie trafię no ale takie życie :) Raz wygrywasz, raz przegrywasz.

Swoją drogą większość zależy od Ciebie, jeżeli ta FIFA taka ważna dla Ciebie to ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, a osiągniesz swój cel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...