Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczościa cs go

krasnalek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dotyczący rozdzielczosci w cs, otórz gdy odpalam gre po dwóch stronach mam dwa czarne paski, problem powtarza sie zarówno w cs 1.6 jak i cs;go. Laptop ASUS R500V. Prosze o pomoc, gdyż utrudnia to gre.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jezeli masz NVIDIE i panel sterowania do niej  to mozesz to tam ustawic:

wykonujesz nastepujaco:

panel sterowania -> dostosuj rozmiar i pozycję pulpitu -> wybierasz pelny ekran , skalowanie na procesor graficzny , pomin tryb skalowania ustawiony przez gry i programy. Ja jeszcze dodatkowo ustawilem tam rozdzielczosc 1280 x 1024 wiec jak ci dalej nie znikna to zmien to tez

Opublikowano

A ja Ci nawet bym polecał grać na tych czarnych paskach. Mniejsze pole dla oczu do ogarnięcia = szybszy czas reakcji. Ja sam tak gram i jest mi o wiele lepiej. Z tego co się nie mylę, np. Neo z Virtus pro też tak gra. Zalecam spróbować.

A nie próbowałeś po prostu w opcjach? Może masz tam za małą rozdzielczość i wtedy te paski same się "tworzą".

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...