Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FaLee pomoc ze skryptem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Prosiłbym o pomoc w konfiguracji skryptu FaLee, wszystkie mam opanowane, jednakże ten skrypt to taka bestia że nie umiem jej okiełznać ^^ (poeta haha) pod jakie klawisze co zbindować, ustawienia itd. Z góry dziękuję za pomoc ;)

153xova.png

Opublikowano

No to tak... nie chce mi się włączać lola, ale tam masz m.in. Star combo - to jest takie coś że rzuca Q, wykopuje i leci za nim dzięki Q, to jest dla mnie useless, wolę normalnie spacje używać do bicia, do obijania np. z Q używasz C (last hituje i harrasuje) lub V (czyści linie, czyli nie last hituje tylko normalnie bije i dobija oraz harrasuje). Do kradzieży baronów smoków ja normalnie biore się wbijam np z Q w smoka, a skrypt ma auto smite i tam ustawiasz sobie co ma smitować. Polecam zostawić smitowanie smoka i barona tylko, bo blue/reda sam sobie możesz :] Star Combo zmieniłem sobie na Y, a insec ustawiłem na T - po prostu lepiej mi tak :]

Dodatkowo ward jump czyli stawia warda i do niego daje W, ustawiłem sobie na inny klawisz pasujący...

Poza tym to chyba tyle, jak coś to pisz :]

Opublikowano

A wiesz moze jak zresetowac wszystki ustawienia skryptow? poniewaz naprzestawialem tam wszystko co sie da ;D i jak usunac zeby np. na C nie pokazywalo mi statystyk postaci? @metinowiec95

153xova.png

Opublikowano

A wiesz moze jak zresetowac wszystki ustawienia skryptow? poniewaz naprzestawialem tam wszystko co sie da ;D i jak usunac zeby np. na C nie pokazywalo mi statystyk postaci? @metinowiec95

Usuń skrypt i dodaj go ponownie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...