Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm Zbugowany Steam, Zwalony Drop...

maczoch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak od kupna csa czyli od półtora tygodnia dropł mi tylko 1 skin po grze tec9 siatka militarna i 4 skrzynki breakout, chroma, phoenix, vanugard... breakout i vanguard droply mi pomiędzy robieniem misji z operacji vanguard. (Nie z misji, po prostu na koniec meczu). Idluje ciagle i innym dropia itemy a mi za h... nie chce nawet skrzynka dropnać albo nawet byle jaki skin? co jest vanguard ma jakiś wpływ na drop czy co?

Opublikowano

Żaden zbugowany steam. Masz po prostu pecha ;d. Może kiedyś się to odwróci i będziesz miał większy drop. Powiesz wtedy, że masz zaczarowanego steama i chcesz go drogo sprzedać ?

Opublikowano

Po prostu steam zakłada blokady. Konkretnie 2 itemy dziennie, chyba 4 tygodniowo. Pewności nie mam co do tego 2.

Opublikowano

ja jak kiedys idlowalem ciagle to tez mi nic nie lecialo przez tydzien wgl nie wlaczalem cs i nagle zaczely mi dopic itemki mniemam ze to dlatego ze jak grasz bardzo duzo to zmniejsza ci sie % na drop a jak poswiecasz mniej czasu na gre to ten % masz wiekszy ale to tylko moja teoria :D

Opublikowano

Nic nie jest zepsute , drop to kwestia szczęscie i nigdzie nie jest napisane ile dostaniesz w ciagu tygodnia dnia czy innego tam ... To tylko plotki użytkowników , a potem to tak leci . :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...