Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Zbanowane konto a Skiny.

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie do was.Mam jedno konto z CG:GO na którym jest blokada VAC i mam pytanie mogę w jakiś sposób przerzucić skiny na drugie konto? Przez jakąś stronę lub coś innego?Bo szkoda trochę bo skiny warte koło 60 eurasów 

Opublikowano

Czitujesz na koncie ze skinami wartymi 60 euro. Gdzie ty miałeś swój zdrowy rozsądek kolego ;) Teraz za to płacisz, niestety nic nie zrobisz.

Kiedyś był sposób, ale tylko na konta z overwatchem, że dropisz item w Docie2 lub TF2 i możesz przełożyć, lecz został już spatchowany.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

To nie moje konto :) nigdy bym takiego czegoś nie zrobił nie jestem debilem żeby najpierw wydawać kilkaset zł na grę a później  grać na cheatach.Ale dostałem to konto i myślałem że można w jakiś sposób

Opublikowano

To nie moje konto :) nigdy bym takiego czegoś nie zrobił nie jestem debilem żeby najpierw wydawać kilkaset zł na grę a później  grać na cheatach.Ale dostałem to konto i myślałem że można w jakiś sposób

Jak nie "twoje konto" to po co prosisz o UB?

//edit:

Tak wgl polecam na przyszłość kupować czystego CS;go

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nie wiem czy to działa ale możesz spróbować.

Postawić skiny na jakiś mecz z którego wygrasz. Zamienić steam url link na inny ( na którym nie ma bana ) i poprosić o zwrot skinów w mybets. Czy się uda tego to nie wiem gdyż nie próbowałem.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...