Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DUUUUŻY BŁĄD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od nowego patcha mam takiego buga , że gdy wchodzę do gry to mi "pokazuje" ze jestem innym graczem ze w ogole widze jego ping i nie gdy zaczynam gre nie moge sie wlasna postacia ruszac tylko caly czas mam kamere na ta postac, bo raz to byl braum z mojego teamu, a raz to był ww z enemy coś pomożecie? ;c

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest jakis bug i trzeba injectowac sharpa jak juz rozpoczales gre 

Ja mam taki bug ze jak np chcę to ok, omijam ten ekran ladowania, i restartuje skrypty w grze i po prostu działały tylko evady, trackery activatory a do postaci zeby robila pente nie dziala 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam taki bug ze jak np chcę to ok, omijam ten ekran ladowania, i restartuje skrypty w grze i po prostu działały tylko evady, trackery activatory a do postaci zeby robila pente nie dziala 

Wejdź na customa, zaktualizuj wszystkie skrypty, lub od nowa l# zainstaluj, usuń z %appdata%, wgraj l#, usuń config, dodaj na nowo skrypty. Powinno wszystko śmigać.

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...