Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Średnie czołgi japońskie.

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam dopiero 4 tier japońskiego meda. I gra mi sie nim świetnie. A co powiecie o powyższych tierach. Brak pancerza to wie. . Szybkoszczelność tez dobra. A jaka taktyke brać na bitwe tym czołgiem na miastowe i pustynne mapy.

Opublikowano

Wszystkie (no może oprócz 7) mają znakomite działa z bardzo dobrą penetracją... kolejnym ich atutem jest opuszczanie działa... także hulldown i wspieranie sojuszników (to nie są medy do objeżdżania... za wolne wielkie i papierowe...dopiero stb do tego w miarę się nadaje... stb do wszystkiego się nadaje :P)

Opublikowano

Napewno grać ostrożnie nie jak ht :p

Nie za blisko frontu bo IS'y wyjadą z Heszałami to giniesz. Ostrożnie ostrożnie byle za dużo się nie pokazywać. Od 8 t gra się już normalnie jak MT cczyli pomoc HT'ą

Opublikowano

7 tier jest świetny tak jak poprzednie, nie wiem o co wam chodzi. Tymi czołgami musisz niestety 'kampić' jak TD, ale tez musisz wyczuc moment kiedy mozesz podjechac i wsadzic kilka magazynkow od boku.

graphic.png

Opublikowano

7 Tier jest bardzo dobry na początku bluzgałem na niego, a w połowie expienia bardzo mi się spodobał. 

Trzeba nim grać rozważnie, w połowie expienia jak już doszedłem do wprawy nim obrałem nową taktykę gry na 1 lini, co pozwoliło mi na robienie prawie co gre 2000 dmg +.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...