Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za banicje.

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać czy wogóle wysyłać to do supportu. Gram sobie gry, uzywam tego glosowania na kicka, ok, dostalem bana na 24h, gram sobie jedną gre, nic nie głosuje, tylko zgodzilem sie na wywalenie jakiegos gościa, bo strasznie noobił. Bam, ban na 7 dni za nadużywania opcji usuwania członków drużyny. Ktoś mi wyjasni co jest nie tak ze mną?

a11176.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem jest to głupota, poco dają opcje kickowania ludzi jak można za to wyłapać bana -.-

a11176.jpg

Opublikowano

A tego bana dostałeś po meczu, czy cię z niego wywaliło? Btw. nie wiem czemu nie mogli po prostu dać ostrzeżenia, że nadużywanie tej opcji może skończyć się blokadą, bo sam o tym nie wiedziałem i mogłem spokojnie wyłapać bana :x

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Strasznie to jest bez sensu, ale tak jak kolega wyżej pisał, raz na 3 gry możesz kogoś wykickować, inaczej leci zgłoszenie, że tego nadużywasz.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Jeżeli masz bana na jakiś czas na mecze turniejowe to pisanie d supportu Ci nic nie da, sam pisałem i natychmiastowo dostałem odpowiedź że oni nie mają na to wpływu i musisz czekać.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

I jeszcze smiejszniejsze ze nie dostałem bana odrazu po meczu tylko jak wszedlem sobie zagrac 1 godz po

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...