Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co common ale wbijam na mecz z l# sharpem i gram xerathem ale w grze wyświetla mnie jako mastera yi o.O i pokazuje ze jestem w przeciwnej o.O jak to naprawić proszę o pomoc potem ss wrzucę bo niezłe jajaj

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Co za inteligent XDDD  Przecież logiczne, że skoro napisali, że pakiety do postaci nie są zaktualizowane to Xerath nie będzie śmigał.

Ale tak naprawdę EVADE > ALL. Evade odgrywa największa rolę we wbijaniu dywizji. Ohh te płakanie, że Zed nie może trafić żadnym shurikenem ;]  Jedynie Evade u mnie ma problem z dodge'owaniem jak używam klawiszu do last hitów.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@do dwóch pierwszych odpowiedzi

Nie wiem czy czytacie ale napisałem jedynie o błędzie,  nie napisałem że akurat gram na skrypcie od xeratha ... po prostu miałem włączonego l# + jakiegoś skrypta do farmy i nazywanie mnie "inteligentem" w ten sposób nie jest na miejscu skoro się nawet czytać nie umie.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Dlaczego marksman nie działa? Tylko podczas ładowania gry pokazuje mi nie moja postać tylko z drużyny przeciwnej po czym wyskakuje bugsplat i tak ciągle.

Opublikowano

zaktualizuj leaguesharp.common, przed sekundą wskoczyło xxxx.23, może pomoże - bo taki błąd nie jest spowodowany marksmanem, miałem go na różnych skryptach, wiec prawdopodobnie nie tu leży/leżał problem, zaraz przetestuje czy śmiga teraz :)

Opublikowano

A ja miałem to samo,grałem masterem ze skryptami: yi by prunes,evade,baseult3 (dla exploitu) i pokazalo mnie jako przeciwnika grajacego yorickiem xD

Opublikowano

Dodatkowo ogarnąłem, że jeszcze lepiej poczekać z grami. Niby 3 gierki i wygrałem ale :

Są straszne lagi. Nie chodzi o fpsy a o.. opóźnienia. Mam ping normalny bo 30-40 a mam straszne opóźnienia typu Jinx jest w krzakach a jak "spacjować" już zamieram to jest pod turretem  i to wina L# bo sprawdziłem. Coś nawet pisali o tym na forum L#.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...