Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dla zaawansowanych graczy.

Aqua412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pare pytań:

1. Czy opłaca się rekrutować minato na 90lv i póżniej go ulepszyć czy naruto na 100lv? Potrzebuje silnego champa pod pve ( eventy,topkage itd )

2. Ile około czasu zajmuje wbicie 100lv? Mam aktualnie 82lv i chciałbym do tego czasu ulepszyc itachiego na igi i miec wystarczajaco profow na ktoregoś ninja z clubu na 100lv.

3. Whirpool czy wolves? Który z tych skilli jest lepszy na eventy?

4. Jest jakiś fajny sposob na zarobek szybko silvera? W tavernie troche kosztuje granie w jankena ale niestety troche  potrzeba na postacie typu konan lub ulepszony itachi.

5. Maito gai wystarczy do 100lv, czy lepiej zainwestować troche silvera na hashirame/kakuzu?

6. Opłaca sie szybkie lvlowanie ogoniastego, czy to tylko strata silvera?

Moja formacja: Uchiha Itachi, Maito gai, Sasori, Karin i main (ninjutsu). Vip3, 82lv ( 300k bp )

Opublikowano

1. z tych dwojga to minato jest lepszy do pvp (naruto się używa do eventów z DMG)

2. z 2/3 miesiące, będziesz miał spokojnie czasu na ulepszenie itachiego.

3.Whirpool, bo większy DMG i pasywka (wolves niby bije w assasynów, ale, ma niskie DMG więc nie opłaca się)

4. na wyższym LVL'u spokojnie będziesz miał hajs na taverne (ofc. jak będziesz robił daily taski itp)

5. Powienien staraczyć potem, bierzesz albo hashiramę (taverna od 100) albo sasuke (za proofy, tylko gdy masz VIP'a6 żeby go ulepszyć)

6. Bestie opłaca się ulepszać potem, jak już będziesz się bawił w pvp.

DR5ChPt.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1.Opłaca się brać pod eventy. Moje założenie od początku gry to postacie pod Event i z teamem (Vanguard, Main, Naruto ulepszony, Minato ulepszony, Kabuto) Zbieram kolosalne profity
2. Jeżeli masz VIP 4 i uczestniczysz w eventach miesiąc do dwóch max.
3.
4. Formacja do PvE (Kabuto(Haku), Minato, Naruto)
5. Gai starczy do 100lvl jeżeli posiadasz dobry ekwipunek. Bez tego ani rusz. Kakuzu to podstawa przy rozwijaniu innych postaci dobrze sobie radzi z bronieniem formacji.
6. Przede wszystkim pierw dobre postacie na eventy wbrew pozorom na pierwszym etapie gry najważniejszy jest sivler więc postacie pod eventy. Aktualnie z eventów zbieram ponad 100kk silvera na dzień (Bestia i rebels) więc po 15 dniach mam śmiało postać za 12k red souls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...