Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego pluginu brakuje na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pluginu na Bazary jak na mc.skkf.net lub jeszcze mógłbyś spolszczyć world edit/essentials :) tego też brakuje

Essentials przecież jest spolszczone oryginalnie. :P

Według mnie mało jest dobrych minigame'ów. 

Opublikowano

Essentials przecież jest spolszczone oryginalnie. :P

Według mnie mało jest dobrych minigame'ów.

To wymyś tryb a napiszę :).
Opublikowano

widze kolejny pseudo programista ...

zrob castle moda 

jakis trudny nie jest a zadnego dostepnego nie ma

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Plugin na TurboDrop :D

Jak twoim zdaniem powinien on się odróżniać od powstałego już OtherDrops? Starczy dobry config i masz "nowy, autorski plugin na SuperMegaHiper Drop na twoim serwerze minkroft".

Część jakiego pluginu brakuje na tym forum ?

Minigry, jakieś dopracowane jobsy (płacenie podatków itd.) lub coś związanego z freebuildem, np. płacenie większych podatków od większego zabudowania na działce ;)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Zapisywanie terenu do pliku ;3 Razem ze wszystkimi entity i tileentity. I tak, niestac mnie na world guarda :3

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Mi brakuje dobrego combatloga z opcjami: czasu banu,

edycja komunikatow,

takiego, ktory nie banuje przy restarcie serwera,

taki, ktory banuje loganie spamem

Taki, ktory dziala dobrze pod wersje 1.5.2

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

A mi brakuje nie tyle co pluginow a ich tlumaczen. Zeby calego ps ogarnac z tlumaczeniami trzeba przynajmniej 4 bite godziny poswiecic, nawet jesli sie zna angielski. Aby to jakos wygladalo a nie ze bedzie pisac Wchodze na dzialka panda obszar bo takie tlumaczenie to ja dziekuje + trzdba uwzglednic ze ten plugin jest bardzo wrazliwy na prace w language.yml wystarczy czegos nie zauwazyc i caly plugin sie wali tak ze nawet wgranie czystego language nie pomaga.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

A mi brakuje nie tyle co pluginow a ich tlumaczen. Zeby calego ps ogarnac z tlumaczeniami trzeba przynajmniej 4 bite godziny poswiecic, nawet jesli sie zna angielski. Aby to jakos wygladalo a nie ze bedzie pisac Wchodze na dzialka panda obszar bo takie tlumaczenie to ja dziekuje + trzdba uwzglednic ze ten plugin jest bardzo wrazliwy na prace w language.yml wystarczy czegos nie zauwazyc i caly plugin sie wali tak ze nawet wgranie czystego language nie pomaga.

No tak ale jaki plugin spolszczyć?
Opublikowano

Zapisywanie terenu do pliku ;3 Razem ze wszystkimi entity i tileentity. I tak, niestac mnie na world guarda :3

Zobaczymy :D.

Opublikowano

Wedlug mnie brakuej mi tutaj takiego pluginu na cheaty jak na skkf :) na nukera speedmina x-raya killaure macro double itp. Zeby wykrywalo ze gdy np gracz bije z 5-6 kratek to adminowi sie wyswietla na chacie lub kiedy za szybko kopie bloki to tak samo wyswietla sie adminowi na chacie.

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...