Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie K1 Blood

Anros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jutro zakupię 15K nx i jednak będę grał medykiem mam dwa pytania:

Można jeszcze kupić ten kostium samba?

Opłaca się kupić za 9k nx boxy z K1 blood?

Jeśli ktoś ma może mi podać statystki K1 Blood?

Daje +

Opublikowano

bodajże k1 blood da się jeszcze kupić i się opłaca,sergeon bikini samba już się nie da kupić,było tylko dostępne tydzień prawdopodobnie będzie dostepna na jakiświększy event typu na wakacje wielkanoc etc.

Opublikowano

Statystyki takie jak zwykłe K1,czyli nie oplaca się tego kupować czyli nic dla medyka nie kupie za nxy...

Opublikowano

K1 sama z siebie jest genialną bronią. Na dodatek wersja blood wygląda ładnie. Moim zdaniem warto ją kupować, głównie dla samego wyglądu ;)

A jak już chcesz coś op dla meda to vector >.>

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kupiłem narazie 4 boxy i trafiłem blooda na 30 dni.Pytanie z innej beczki 5 minut temu widziałem gościa z Balistic knife i ostatnio też u kogoś widziałem skąd to maja?

Opublikowano

Wydaje mi się,że to leci z tych ea boxów ,które dostajesz bodajże co rundę,albo jak źle ci wycraftuje w tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...