Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy nick.

REDCOON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam nowego nicku do gier i na YT. Nie jestem w stanie myśleć. Nicki najlepiej żeby miały od 4 do 6 liter i żadnych polskich znaków. Nicki mogą być różne: angielskie, nazwy bogów, anime, bohaterowie książek, filmów, itp. Nagroda to: (UWAGA) 7-dniowy limit like. Co wy na to? ;D

Opublikowano

Czym się interesujesz? Jak masz na imię? Myślę, że nick powinien coś o Tobie mówić. :)

Interesuję się muzyką (techno, dubstep, house, deephouse), grami komputerowymi, astronomią oraz po części historią. Mam na imię Daniel (jeśli to coś pomoże to na drugie imie mam Jakub). Jestem raczej cichą osobą. Wolę się nie wyróżniać z tłumu.

Rcoon, RcN, Nrcoon, Ocoon, Coorn 

Ładne, tylko że chciałbym, aby nowy nick nie miał nic wspólnego z tym co mam teraz.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Danter, Dunter, Farg

Ładne, ale to jednak nie to. ;/

R3DC00N

ReedsGaming

redcoon28929101pl

Sorry, ale chyba nie doczytałeś. Pisałem, żeby nowy nick nie miał nic wspólnego z tym co mam teraz.

Szukam nicku takiego jak mają znani YouTuberzy: reZi, Vertez, Masterczulek. Nick niekoniecznie musi być związany z moim imieniem. Podoba mi się również nick ReVo, ale już jest zajęty.

Opublikowano

Kabanos, Owsik, Jezus, Good, Nice, Papuga, Sensei, DubYT, StepYT, Bronz, LoLking, Table, Zeus, Hades, Apollo, Microsoft, Audi, Apple, Gurke, Potato, Tomato, Horus, Sauron, Benz, Corea, Kim, Saddam, Kadaffi, Hitler, Vertes, Roio, Zeri. irZe, Masternoga, MasterNouse, Handcicap, Malware, Shok, Cwok, Bruk, Book, Frog, Frag, KS, Feeder, Dead, Showman, Orange, OrangeJucie, Red, Blue, White, Afrodyta, Posejdon, Mars, Saturator, Saturn, Pluton, Jowisz, Tamburyn, MasterKleja, Fleja, Peja, 2Pac, Eminem, Kaen, Chada, Proxik1999, Koxik2001, Ultra2000, Energy, Makin, Lord, LordMakin, Ciongnik, Traktor, Spychacz, Walec, Truskawka, Szesc, Pienc, Dwajcia, Cztery, Jeden, Dwaa, Siedem, Osiem, Pierwiastek.... REDCOON.

Opublikowano

No to teraz mam problem. :D Spodobały mi się 4 nicki: Feeder, ReedsGaming, faker i Amayo. Który z tych byscie wybrali? Nick, który zdobędzie najwiecej głosów wygrywa. :) Oczywiście User, ktory podal nick, ktory wygra zdobędzie nagrodę w wysokości tygodniowego limitu like'ów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Masz nowe:

Konegonde

PeklaMiSiersc

NieMamPC

retkun

TowarzyszCoon

Coon

MrCoon

Ganuoki

Rotevaro

Sejvi53xd

Wygra Amayo

Opublikowano

xXx_MLG_QuicKsCoPeS_FaZe_4/20_Pu$$y-HuNtEr-xXx

Trochę za długi ;-)

OrSep albo Sepuku:D ew Harakiri

Masz nowe:

Konegonde

PeklaMiSiersc

NieMamPC

retkun

TowarzyszCoon

Coon

MrCoon

Ganuoki

Rotevaro

Sejvi53xd

Wygra Amayo

Sorry, ale nie szukam juz innych nickow. Wybiore któryś z tych czterech, które podalem w moim ostatnim poście. Poczekam do jutra do 12.00 na glosy. Jak na razie to:

Amayo-100% głosów

ReedsGaming-0% głosów

Faker-0% głosów

Feeder-0% głosów.

Liczba głosów-1.

Opublikowano

No więc wygrywa nick Amayo, czyli użytkownik Feezy. Nagrody jeszcze nie mam, bo mi się limit nie zresetował. Ale na pewno dam :) Pozdrawiam

EDIT

1 limit like'ów mam, bo zrobiłem konto na MPC na nowym nicku. :) Tak więc nagrodę dam z dwóch kont.

Opublikowano

No to teraz mam problem. :D Spodobały mi się 4 nicki: Feeder, ReedsGaming, faker i Amayo. Który z tych byscie wybrali? Nick, który zdobędzie najwiecej głosów wygrywa. :) Oczywiście User, ktory podal nick, ktory wygra zdobędzie nagrodę w wysokości tygodniowego limitu like'ów. Pozdrawiam.

Faker, bardzo oryginalnie xDDD

Amayo to postać z naruto.

Reeds Gaming ssie pałe

Feeder jest gimbusiarskie.

Weź sobie wymyśl własny nick ja p******e ile ty masz lat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...