Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysokie Pingi

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy każdy z was zauważył, że od tamtego tygodnia dokładnie 9.01.15r. są wysokie pingi na każdych serwerach, no nie na każdych ale na nie których.. Dokładnie mój ping na polskich/zagranicznych serwerach jest 60-70, czy wy też tak macie? Normalnie miałem zawsze 20-30 pingu, czy DICE, znów zjebało sprawę, bo znajomi mają ten sam problem co ja.

Opublikowano

Witam

Czy każdy z was zauważył, że od tamtego tygodnia dokładnie 9.01.15r. są wysokie pingi na każdych serwerach, no nie na każdych ale na nie których.. Dokładnie mój ping na polskich/zagranicznych serwerach jest 60-70, czy wy też tak macie? Normalnie miałem zawsze 20-30 pingu, czy DICE, znów zjebało sprawę, bo znajomi mają ten sam problem co ja.

Witaj,

Osobiście nie mam takiego problemu. Mogą być różne przyczyny wzrostu pingu (np. twojemu dostawcy skończyła się umowa z dostawcą[...głównym] i został zmieniony na innego, który ma tzw. "wąskie gardło", gdzie występuje "cyfrowy korek..."(lol)).

Nie wiem jak to wytłumaczyć... :huh:

Mam nadzieję, że mniej więcej wiesz o co mi chodzi...

Sprawdź też, czy ewentualnie nie masz jakiegoś syfu na komputerze :P.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witaj,

Osobiście nie mam takiego problemu. Mogą być różne przyczyny wzrostu pingu (np. twojemu dostawcy skończyła się umowa z dostawcą[...głównym] i został zmieniony na innego, który ma tzw. "wąskie gardło", gdzie występuje "cyfrowy korek..."(lol)).

Nie wiem jak to wytłumaczyć... :huh:

Mam nadzieję, że mniej więcej wiesz o co mi chodzi...

Sprawdź też, czy ewentualnie nie masz jakiegoś syfu na komputerze :P.

Pozdrawiam.

Naucz się czytać ze zrozumieniem, nie tylko ja mam ten problem, na plutonowym serwerze, moi znajomi mają podobne pingi co ja.. Więc dlatego napisałem, prośbę o pomoc.

Opublikowano

Zauważ, że ja nie mam takiego problemu (sam zwracasz mi uwagę na czytanie ze zrozumieniem...), więc problem tkwi po stronie waszej bądź waszych dostawców.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...