Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Potrzebny jest sponsor do prywatnego serwera metin2, więcej przedstawie na prywatnej wiadomości.

Kontakt:

GG- 51639738

pw mpcforum 

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

Poleciłbym Ci przedstawić coś o Waszym projekcie w temacie, ponieważ mało sponsorów piszę do tak mało zadbanych tematów, 
to tylko moja rada, możecie robić jak Wam się podoba, ja do niczego nie zmuszam :)

Opublikowano

Zupełnie nie polecam. Technikiem jego jest zwykły oszust i krętacz - Mambuss. Udaje tak naprawdę, że się zna na plikach i sam je tworze a tak naprawdę wszystko jest z MPC.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@ up.
A na jakiej zasadzie tak twierdzisz? Mścisz się, bo odszedłem od Twojego "sponsoringu" ? :)
Człowieku pomyśl nad tym co piszesz, pokaż mi przynajmniej 1 quest na moim serverze z MPC. :)

Opublikowano

Poleciłbym Ci przedstawić coś o Waszym projekcie w temacie, ponieważ mało sponsorów piszę do tak mało zadbanych tematów, 

to tylko moja rada, możecie robić jak Wam się podoba, ja do niczego nie zmuszam :)

Zupełnie nie polecam. Technikiem jego jest zwykły oszust i krętacz - Mambuss. Udaje tak naprawdę, że się zna na plikach i sam je tworze a tak naprawdę wszystko jest z MPC.

@ up.

A na jakiej zasadzie tak twierdzisz? Mścisz się, bo odszedłem od Twojego "sponsoringu" ? :)

Człowieku pomyśl nad tym co piszesz, pokaż mi przynajmniej 1 quest na moim serverze z MPC. :)

Co tu się właśnie odjebało?

Opublikowano

@ up.

czyli multi?

mało opisane , nie polecam .

Opublikowano

Nie polecam to jest gimbus jak ich mało potrafił spamic na gg cały czas

a ty nie lepszy ? robiąc serwer na plikach reventiala... + zlodziej cb też nie polcam :*

Opublikowano

a ty nie lepszy ? robiąc serwer na plikach reventiala... + zlodziej cb też nie polcam :*

Jak na plikach reventiala masz 4 strony EQ to życzę Ci powodzenia :) Sam handlujesz nie swoimi plikami, które były udostępnione, szkoda gadać kto tu jest złodziejem :)

ezgif-1-018983d124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...