Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z iplą na androidzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mój telefon to LG l9.Pamiętam,że kiedyś z iplą nie miałem żadnych problemów.Sytuacja jest taka,że działają tylko te nowsze programy.Dla przykładu włącze jakiś serial czy obojętnie co ,to działają tylko te nowsze odcinki ,a te starsze już nie.Reklama się załaduje,ale film ładuje się bez końca.Pamiętam,że po reinstalce ipli,gdy chciałem włączyć jeden z nowszych odcinków to wyskoczył komunikat o jakiejś nowej technologii i musze dać zgode na to,po zaakceptowaniu wszystko działa.Starsze odcinki,które nie mają rzekomo tej technologii ładują się bez końca.Sprawdzałem różne seriale itd. i wszędzie tak samo.Dodam,że na komputerze wszystko jest ok,tylko na telefonie jest taka sytuacja.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Jeżeli aplikacja nie działa poprawnie to możesz spróbować oglądać przez przeglądarkę (np. Puffin czy Chrome obsługują Flasha).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Na przegladarce nie da sie ogladac.Jest tylko opcja"ogladaj na aplikacji" i przekierowuje mnie do ipli.Ma ktos jakies pomysly?

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...