Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

WoJOXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem

Witem posiadam pewien problem CS GO zawiesza mi komputer podczas wchodzenia na byle jaki serwer. Dodam to, że dawniej działało bez problemu mam tak od 5 dni. Mógłby ktoś pomóc?

logo-1.jpg
Opublikowano

Spróbuj zrobić spójność plików gry ewentualnie reinstalacji gry. Nie zmieniałeś nic w komputerze/sterownikach?

Opublikowano

Nic. Reinstalowałem grę, oraz sprawdzałem spójność plików dalej to samo. Nie robiłem zupełnie nic. 1 raz zacięło mi na rankedzie podczas gry :(

logo-1.jpg
Opublikowano

Za chwile sprawdzę, bo nie chce kolejny raz resetować komputera.Tak dokładniej to po menu chodzę normalnie itp ale jak wejdę na byle jaki serwer pojawiają się kolorowe kropki i komputer się zawiesza.

At this time all + lajk

logo-1.jpg
Opublikowano

Możesz spróbować wyczyścić komputer. Co ciekawe mojemu koledze kiedyś podczas gry w CS'a zaczęły wyskakiwać kolorowe paski. Po wyczyszczeniu PC problem zniknął.

Opublikowano

Aaaaaa, okej nie mam teraz czasu dopiero jutro jak już. Spróbuje faktycznie może przyczyna leżeć w kurzu. Za 20 min sprawdzę co z tym oknem

logo-1.jpg
Opublikowano

Plus chyba wywala mi sterowniki karty graficznej bo na całym ekranie pojawiają się kolorowe plamy i żeby znikły muszę wyłączyć i włączyć komputerBeztytulu_wrawnhq.jpg

logo-1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...