Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry RPG na PC lub PSP.

Maciek0605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie: Szukam gry rpg (ew. akcji/przygodowa). Moje platformy to: PC,PSP i niedługo (mam nadzieję) PS3.

Wymagania sprzętowe nie grają większej roli. Mój komputer powinien uciągnąć każdą grę na co najmniej minimalnych ustawieniach.

Gry, które ograłem:

-Gothic 1,2,3

-Wiedźmin 1,2

-M&B(Warband)

-Diablo 1,2

-Monster Hunter

-Two Worlds 1,2

-TES V Skyrim

-Dragon Age 2

No, i to by chyba było na tyle. Z góry dziękuje za każdą odpowiedź (przy okazji miło by było, gdyby gra na pc wspomagała pada :)).

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Inne części Dragon Age

Risen 1, 2, 3

Dark Souls I, II

Lords of the fallen

Władca pierścieni Powrót króla, Bitwa na północy i ta najnowsza część sorry nie pamiętam nazwy

Fable The lost chapter

To tyle z tego co znam :D

Opublikowano

Skoro jesteśmy przy Dark Souls, to grzechem by było nie wspomnieć o Demon Souls. Oprócz tego to:

-Dark Messiah of Might & Magic.

-Drakensang

-Dungeon Lords

-Mass Effect (seria)

Poza tym grałeś w Dragon Age 2. Zdecydowanie bardziej polecam Dragon Aga 1, oraz 3. Totalna miazga !

Miłego grania :)

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1)Kup Dark Souls
2)Denerwuj się że kamera jest do niczego

3)Ściągnij mousefixa/podłącz pada

4)Zgiń na 1-szym bossie 4 razy

5)Pójdź w złą stronę i zostań zabity przez szkielety

6)Płacz

7)Pójdź w dobrą strone

8)Męcz się z 2-gim bossem przez 4 godziny

9)Płacz znowu

A tak na serio, jak masz odrobinę cierpliwości to kupuj Dark Souls, najlepszy action-RPG ostatnich lat

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podam taki klasyk w sumie już, ponieważ ma swoje lata. Mianowicie Frater. Bardzo wciągająca gra. Przeszedłem ją 2krotnie. :P

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Podam taki klasyk w sumie już, ponieważ ma swoje lata. Mianowicie Frater. Bardzo wciągająca gra. Przeszedłem ją 2krotnie. :P

To jest taki polski h&s? Juz dawno ograny :P

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...