Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sprzedać?

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam fcm 36pak40, pz IId, pz ic, tog II, t-127, kv-1, su-85b, elc amx, amx 12t, grant, t1 chun., T18, churchil III i type 98 ke ni? Co sprzedać mam 3300000 kasy a chce zakupić is-7.... Chcę go zakupić gdyż ten 1kk przeceny to trochę sporo. Planuję sprzedać Tog II bo nim nie gram elc amx też bo mam Vi, granta też bo to gówno ale pytam się was... Co mam sprzedać?! Szybko pomocy

Opublikowano

Sprzedaj pz II d, elca i pz 1c. Możesz też kv-1, bo do zarabiania masz churchilla.

Opublikowano

Muszę chyba sprzedać też Tog II zamiast pz1c gdyż wtedy będe miał 4900000 i poprawię misję poboczne i zarobie te 5165000... Opłaca się?

Opublikowano

Ok. Zakupiłem IS 7 I tak... Jak tym grać?! Zagrałem 5 bitew (może to mało I muszę zagrać więcej) I nawet E100 nie przebiłem w dolną płytę. Z IS-4 bawiłem się a z tyłu go nie mogłem przebić, a jagtiger na sidescrap mnie w boki przebijam? Jakieś poradyy??? Nie,nie gram nim jak medem lub lightem gdyż nawet Niewiem czemu przeładowywuje 14,26 sekund na załodze 82% wiem tyle że z dosyłaczem I załogą 100% ładuje 12,65 czy coś

Opublikowano

Jak źle będziesz zrobił sidecrapa to widać Twój przód, który pod wpływem tego sidesracpa jest pod idealnym kątem do strzału (około 90 stopni). Ten pochylony przód.
Działko czasem ma "odpały" i strzela nie wiadomo gdzie, a odbicie się od tyłka is4 to nic specjalnego, nie raz się zdarzyło. :D
I właśnie załoga 82% robi swoje.. Gdzie masz załogę z is8 ? Granie na X z nieprzygotowaną załogą to katorga..

6cluij.gif

Opublikowano

Właśnie na is 7 mam załogę z IS 8 I 1 ładowniczego z kv1 I każdy ma 3 perki. Ok dzięki

By nie tworzyć jeszcze kolejnego tematu w co teraz iść? Mam odblokowane Comet wymaksowany I jphanter stock. Głównie wolałbym teraz medy ale też mam su 85 odblokowane. Porady?

Opublikowano

Na pewno nie w Cometa. Przynajmniej na chwilę obecną.

Mam odblokowanego JgTigera, mam prawie Obj 704 i odblokowane SU-101

Polecam pójść: SU-85>JgPanther>Comet.

No i SU-100 sobie zostawić - genialny TD, nie ma sobie równych na tym tierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...