Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier!

Gość Lord Tytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam B)
Szukam laptopa do gier najlepiej z i7 i najlepsza karta graficzna (ultra,wysokie).
Cena tak do 5500zł może być trochę więcej. Wiem że laptopy nie są do gier no ale co zrobisz B)

Opublikowano

Proponuję i7 i GTX870 w tej cenie:

http://www.morele.net/laptop-msi-gt60-dominator-2pc-464xpl-621622/

W MSI dobrej jakości matryca matowa FHD, łatwy dostęp do podzespołów.

Do tego dysk SSD 256GB:

http://www.morele.net/dysk-ssd-crucial-mx100-256gb-sata3-2-5-550-330-mb-s-7mm-ct256mx100ssd1-645069/

Zalety dysku SSD, to między innymi:

• sporo szybszy odczyt/zapis
  • sporo szybsze uruchamianie się systemu (do 10 sekund)
  • są lżejsze
  • pobierają mniej prądu
  • działają ciszej

W morele zamontują Ci taki SSD za 1zł, a wysyłkę dostaniesz gratis po podaniu kodu rabatowego (wysyłam na PW). Imho bardzo dobre rozwiązanie - sam sobie wybierasz jaki chcesz dysk SSD (podałem Ci w mojej opinii najbardziej opłacalny w tej cenie).

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Asus maja słaby serwis.

Ja poleca MSI GT60 z i7 8gb ram i GTX870m. Matryca FULL Hd IPS dobrej jakości, laptop posiada slot na dysk SSD, dobre chłodzenie wiele złącz itp.

W cenie 5000 zł reszte 500 zł mozesz wydać na dysk SSD: Crucial 250 gb.

Ewentualnie nowość Acer vn7-591g z i7 8gb ram i GTX860m + dysk SSd 120 m2 (czyli SSD i HDD wewnątrz laptopa). Matyrca FULL HD IPS bardzo dobrej jakosci, podswietlana klawiatura, dobre wykonanie. Lekki i mobilny.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...