Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wartość broni z naklejkami

gra0986

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem od kolegi broń USP-S Nierdzewny (Przetestowany w boju) za ok 1 euro. Broń różni się od zwykłej tym, że ma 4 naklejki z Katowic 2014, a mianowicie: NiP (warta ok 13 euro), Fnatic (warta ok 10 euro), Dignitas (ok 4 euro) i Titan (warta ok 16 euro). Czy nie przepłaciłem ? Ile jest warta broń w tym stanie ? Gdzie moge ją sprzedać lub wymienić ?

Opublikowano

Opłacało ci się na pewno (jeśli wpisałeś realną wartość naklejek, nie chce mi się teraz tego sprawdzać).

Możesz tym grać lub po prostu starać się sprzedać to na rynku za jak najwyższą cenę. Niestety naklejki nie podnoszą zbytnio wartości broni.

Jednak może jest szansa, że ktoś się na to skusi. Możesz wystawiać to na rynku za jakaś tam cenę i zobaczyć, czy zejdzie. Jeśli nie zejść trochę u znowu czekać. (nie wiem w sumie dokładnie ile może to być warte, ale an dużo nie licz)

Opublikowano

Naklejki nie podnoszą wartości tak jak kolega wyżej pisał. Chyba, że znajdzie się ktoś komu zależy na tych naklejkach i będzie chciał tym grać. A taką osobę najszybciej znajdziesz na loungu.

Opublikowano

Zależy na kogo się trafi, nie podnoszą wartości broni 1:1, najczęściej nie podnoszą jej wcale. Jednak, gdy naklejki są dość drogi znajdzie się ktoś kto kupi broń trochę drożej.

Sam sprzedałem kilka takich na Rynku Steam.

Opublikowano

Naklejki nie zmieniają ceny broni. Możesz sprzedać komuś na loungu czy rynku, ale to brzydki skin, więc nie licz na dużo ofert.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Sam sprzedałem P2000 | Granit (Lekko używana) z trzema Naklejkami: Team Dignitas | Katowice 2014 za 5 Euro, więc chyba jednak się da. Jeśli znajdziesz odpowiednią osobę, to sprzedasz skin drożej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...