Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragonblade Riven [Lunar event]

Minimonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś czy w tym roku będzie dostępna Dragonblade Riven na Lunar evencie i kiedy on będzie ?

+ Ile będzie ona kosztować 

minionek_5956.png

Opublikowano
Skąd mamy wiedzieć czy będzie dostępna? Jak będzie to będzie! Festyn Księżyca jest między styczniem a lutym. ;) Konkretną datę poda Riot w swoich newsach. ;)­
Opublikowano

Na tegorocznym festynie będą dostępne skórki Jinx, Katariny i Nidalee

Tak właśnie przypuszczałem, lecz może rito odblokuje i tamte :3

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Też mam taką nadzieję :/

minionek_5956.png

Opublikowano

ja mam tę skórkę Riven z mystery gifta ^^

skin jest legacy, więc może, jak to robią za Snowdown itp., w tym roku wróci na festiwal księżyca (prawdopodobnie nastepny patch, gdyż skórki na ten event są już na pbe).

warta 1350rp

Opublikowano

ja mam tę skórkę Riven z mystery gifta ^^

skin jest legacy, więc może, jak to robią za Snowdown itp., w tym roku wróci na festiwal księżyca (prawdopodobnie nastepny patch, gdyż skórki na ten event są już na pbe).

warta 1350rp

Co wy takie pierdoły pieprzycie, nie 1350 tylko 975, tak jak wcześniej, a co do @wilcykiel zacytuję "Kosztować będzie 1350 ale nie wiem czy będzie dostępna". To skąd wiesz ile będzie kosztować? W tamtym roku kosztowała 975.

Opublikowano

Wydaje mi się że ta skórka w zeszłym roku była po przecenie z 1350 na 975 i dlatego tyle kosztowała ale nie jestem pewnien no nic pozostaje nam tylko czekać i samemu sprawdzić 

minionek_5956.png

Opublikowano

Wydaje mi się że ta skórka w zeszłym roku była po przecenie z 1350 na 975 i dlatego tyle kosztowała ale nie jestem pewnien no nic pozostaje nam tylko czekać i samemu sprawdzić 

To była skórka dotępna przez bodajże 3 dni więc przecena odpada, bo potem nie dało się jej zakupić.

Opublikowano

Co wy takie pierdoły pieprzycie, nie 1350 tylko 975, tak jak wcześniej, a co do @wilcykiel zacytuję "Kosztować będzie 1350 ale nie wiem czy będzie dostępna". To skąd wiesz ile będzie kosztować? W tamtym roku kosztowała 975.

Dobrze geniuszu , miSZczu i krUlu . Rivenka była na wyprzedaży o -30% jak każdy nowy skin który wchodził, wtedy . Więc 1350 - 30% = 975. A po wyprzedaży wróciła do normalnej ceny czyli 1350 i potem ją zamknęli , więc weź pomyśl zanim coś powiesz pzdr.

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

To była skórka dotępna przez bodajże 3 dni więc przecena odpada, bo potem nie dało się jej zakupić.

Ten skin byl dostepny przez 2tyg wiec nie wypowiadaj sie :> 

Opublikowano

1350RP kosztuje, po co niepotrzebny spór. skiny będa odblokowane tak samo jak tryndamere + tegoroczne do jinx katy i nidalee

jebać psy

Opublikowano

1350RP kosztuje, po co niepotrzebny spór. skiny będa odblokowane tak samo jak tryndamere + tegoroczne do jinx katy i nidalee

No i jak już będą odblokowywali to do Dianki jeszcze ;)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Do Diany nie jest leagcy bo, że miała jednego skina tylko to zostawili  jej i cały czas jest z tego co wiem :P.

Opublikowano

Do Diany nie jest leagcy bo, że miała jednego skina tylko to zostawili  jej i cały czas jest z tego co wiem :P.

Możliwe , ja już nie pamiętam , nie gram Dianką. Ale jak tak to mój błąd ; x

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Możliwe , ja już nie pamiętam , nie gram Dianką. Ale jak tak to mój błąd ; x

Oki, zwracam Honor, wydawało mi się po prostu innaczej, ale nic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...