Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Cracked appears.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX

Have fun moi drodzy, wyprzedzilem fakt

@Edit

Jest moze jakis 'cracked' bol ??? ( anty ban ) 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dupa już była w momencie kiedy albi w ogóle wspomiał o tym na MPC forum :D zaraz spam będzie o to a potem pojawi się dobro duszny zarax który nagra wszystkim poradniki jak grać na tym :D jak tutaj są linki to znaczy ze już zgłoszone zostało do administracji :P

MEGUSTA

Opublikowano

Nie zrobi :P będzie dokładnie to samo co z Enforcem :D za góra 2 dni już to nie będzie działać a wy tylko narobicie sobie syfu w rejestrze.

Samemu już też to wysłałem u nich na SB.

MEGUSTA

Opublikowano

Nie zrobi :P będzie dokładnie to samo co z Enforcem :D za góra 2 dni już to nie będzie działać a wy tylko narobicie sobie syfu w rejestrze.

Samemu już też to wysłałem u nich na SB.

finn to zdolna chlopaczyna i zrobi za free albo jak sie mu da hajs :)

@top

bledem jest wrzucanie tego na to forum

Opublikowano

Dupa już była w momencie kiedy albi w ogóle wspomiał o tym na MPC forum :D zaraz spam będzie o to a potem pojawi się dobro duszny zarax który nagra wszystkim poradniki jak grać na tym :D jak tutaj są linki to znaczy ze już zgłoszone zostało do administracji :P

Wspomnialem, bo @Mistejk juz dal info Zaraxowi, wiec na chama napisalem pierwszy xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Odpowiedział mi jeden z adminów bola ze już o tym wiedzą i ze naprawią to :P prawdopodobnie jak tylko naprawią bugi w bolu związane z tym patchem ;P

MEGUSTA

Opublikowano

Odpowiedział mi jeden z adminów bola ze już o tym wiedzą i ze naprawią to :P prawdopodobnie jak tylko naprawią bugi w bolu związane z tym patchem ;P

Yep, post na bolforum wszystko tlumaczy.

" Spudgy knows.. "

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...