Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam cheata undetected 0.52

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam hacka na najnowszą wersję dayz. Znajduje ich dużo na uknowcheat czy tam epvp jednak boje się ich sprawdzać, więc pisze tutaj :)

edit.

mogą być płatne jednak tylko sms/psc :)

daje lajki

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Jedyny działający Hack który mogę polecić to ten:

Dzisiaj ten YouTuber dodał ten filmik.

Sęk w tym że on nie jest darmowy, lecz mogę ci napisać że działa na 100% 

Wiem to ponieważ byłem w takiej desperacji że potrzebowałem jakieś cheatu do DayZ i dzisiaj właśnie go znalazłem  :)

Kupiłem dzisiaj rano od niego te skrypty i działają w 100%, na dodatek ma swojego patchera który Updejtuje ci cheata.

Bana wątpię żebyś dostał  :)

Opublikowano

Jedyny działający Hack który mogę polecić to ten:

Dzisiaj ten YouTuber dodał ten filmik.

Sęk w tym że on nie jest darmowy, lecz mogę ci napisać że działa na 100% 

Wiem to ponieważ byłem w takiej desperacji że potrzebowałem jakieś cheatu do DayZ i dzisiaj właśnie go znalazłem  :)

Kupiłem dzisiaj rano od niego te skrypty i działają w 100%, na dodatek ma swojego patchera który Updejtuje ci cheata.

Bana wątpię żebyś dostał  :)

I co fajnie się cheatuje ? (Ehh przez takich ludzi gra się psuje)

Gra ze niedługo będzie mieć takie zabezpieczenia ,że będzie działać 2-3 update.

Aż takimi gów**** jesteście ,że musicie kupować cheaty ?

Osobiście polecam poszukać u znanych koderów tych cheatów gdyż nigdzie indziej ich nie znajdziesz działających.

Aczkolwiek i tak będą takie zabezpieczenia iż nie będzie cheatów i będą to pieniądze w błoto.

@Edit

Zapomniałem dodać iż od wersji 0.53 administratorzy będą mieli wgląd do logów i szybko będą mogli banować takie ścierwa.

Opublikowano

I co fajnie się cheatuje ? (Ehh przez takich ludzi gra się psuje)

Gra ze niedługo będzie mieć takie zabezpieczenia ,że będzie działać 2-3 update.

Aż takimi gów**** jesteście ,że musicie kupować cheaty ?

Osobiście polecam poszukać u znanych koderów tych cheatów gdyż nigdzie indziej ich nie znajdziesz działających.

Aczkolwiek i tak będą takie zabezpieczenia iż nie będzie cheatów i będą to pieniądze w błoto.

Nie napisałem że fajnie się cheatuje, lecz jedynie udostępniłem koledze źródło cheata którego poszukuje.

Dobrze wiemy iż forum jest przeznaczone do cheatów, więc dlaczego taki flame w moją stronę ?

Osobiście również odradzam gry na cheatach, ponieważ parę razy miałem styczność z hackerami, i potrafią nam zniszczyć grę.

Jeżeli chodzi o Hacki, jest jeszcze dużo dobrych stron które możesz znaleźć przez google.

Musisz jedynie mieć opanowanego ''skilla'' google a znajdziesz to czego szukasz. 

Opublikowano

@Cas93 Zakupiłem i autor nie dostarczył hacka. Odradzam. Podejrzewam ,iż kolega o nicku Cas93 "sprzedaje" rzekomo owy hack by wyłudzić pieniądze. Nick na skype zgadza się z Twoim nickiem. Cas93? hmm hack.enterteiment93 ? Przypadek ? Nie sądzę. Do tego mogę jeszcze dodać ,iż osoba na filmiku rozmawia biegle po angielsku , lecz osoba podana na skype zamieszkuję Kraków. Myślę ,że znalazłeś filmik w sieci , zrobiłeś konto na youtube ,wrzucasz cudzy filmik by wyłudzić pieniądze. Odradzam!

Opublikowano

@Cas93 Zakupiłem i autor nie dostarczył hacka. Odradzam. Podejrzewam ,iż kolega o nicku Cas93 "sprzedaje" rzekomo owy hack by wyłudzić pieniądze. Nick na skype zgadza się z Twoim nickiem. Cas93? hmm hack.enterteiment93 ? Przypadek ? Nie sądzę. Do tego mogę jeszcze dodać ,iż osoba na filmiku rozmawia biegle po angielsku , lecz osoba podana na skype zamieszkuję Kraków. Myślę ,że znalazłeś filmik w sieci , zrobiłeś konto na youtube ,wrzucasz cudzy filmik by wyłudzić pieniądze. Odradzam!

Sęk w tym że mój znajomy sprzedaje hack i nikt nie kupił od niego hacka :) więc nie wciskaj ludziom kitu

Opublikowano

Sęk w tym że mój znajomy sprzedaje hack i nikt nie kupił od niego hacka :) więc nie wciskaj ludziom kitu

Twój znajomy ? 

"Dzisiaj ten YouTuber dodał ten filmik." . "Kupiłem dzisiaj rano od niego te skrypty i działają w 100%, na dodatek ma swojego patchera który Updejtuje ci cheata.

Bana wątpię żebyś dostał   :)"

Zacznijmy od tego ,że napisałeś YouTuber , a nie Twój znajomy ;)

Druga rzecz, masz aż tak zrytego kumpla ,że musisz mu placic za hacki ? 

Trzecia rzecz... Gościu na filmiku ma akcent brytyjski ;) Więc wątpie ,że film jest oryginalny ;) a komentarze pod filmikiem "i buy this hack and this is awesome" ? Nikt nie kupił ? ;) Hmm ? Gościu... kłamiesz w zywe oczy. Polaczki biedaczki chcą zarabiać na naiwnych ludziach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...