Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS

Severos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jakie są sposoby na wyciągnięcie jeszcze większej liczby FPS ?

Mój komputer to :

Procek AMD 2.28GHz

Ram 1 GB

Karta graficzna nVidia GeForce 4100 nForce 405 256 MB

Na niskich mam 10-14 FPS

Czy da się więcej ?

Liczę na pomoc

Za każdą sensowną odpowiedź lecą ++

­

Opublikowano

Możesz zrezygnować z kompozycji Windows i ustawić wygląd klasyczny. Wyczyść komputer programem CCleaner lub JetClean, przed rozgrywką wyłącz wszelkie niepotrzebne programy. Możesz obniżyć jakość grafiki, skorzystać z takiego programu jak Game Booster bądź podobnie działającego. 

Opublikowano

Game booster g****o daje : Prawda jest taka , że nie wiadomo jak byś majstrował i tak nie wyciągniesz więcej jak 5 fpsow w górę . Ja tez mam low kompa wiec trudno , porostu trzeba grać na tylu fpsach ile się ma .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

porostu trzeba grać na tylu fpsach ile się ma .

Osobiście jednak wolę skorzystać z tego programu i podnieść ilość FPS o 20. To zależy od dobrych ustawień.

Opublikowano

Osobiście jednak wolę skorzystać z tego programu i podnieść ilość FPS o 20. To zależy od dobrych ustawień.

Taaa o 20 może o miliard ? To wyłącza nie potrzebne aplikacje - czyści  ram, więc żeby Ci to podniosło o 20fpsów to Ty musiałeś mieć chyba 99% ramu zajęte :O

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

nie spelniasz nawet minimalnych wymagan, czego ty oczekujesz?

nie, nie da sie wiecej, oddaj to do muzeum, przykro mi

o ile dobrze pamietam w minimalnych jest wyraznie napisane 9600gt + 3gb ram + c2d, tutaj zaden warunek nie jest spelniony

zedne programy typu game booster mu nie pomoga a tylko naszkodza

­

Opublikowano

nie spelniasz nawet minimalnych wymagan, czego ty oczekujesz?

nie, nie da sie wiecej, oddaj to do muzeum, przykro mi

o ile dobrze pamietam w minimalnych jest wyraznie napisane 9600gt + 3gb ram + c2d, tutaj zaden warunek nie jest spelniony

zedne programy typu game booster mu nie pomoga a tylko naszkodza

Dokładnie , masz rację ...

07b0pe452q46_t.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten komp to kompletny wehikul czasu za 50zl mozna kupic lepszy Do zwiekszenia fps 1. polecam ci lolclientsuspender wlaczasz to przed meczem i zawiesza ci klienta podczas gry a po grze wlacza spowrotem

2.wylacz w windowsie animacje i styl na wydajny

3.msiafterburner do podkrecenia tylko ze tu niema co podkrecac bo cofniesz sie w czasie

4.zrob defragmentacje dysku np. Programem smart defrag , wyczysc rejestr

5.mozesz tez sprobowac w katalogu konfiguracyjnym gry przestawic manualnie rozdzielczosc na 800x640(bo w ustawieniach gry nie ma) ryzyko jest takie ze gra moze crashować

I to chyba tyle

co do geniuszy wyzej to minimalne wymagania nie znacza ze nie pojdzie ja odpalilem lola na pentium 4 2.5 ghz 1gb ram i geforce6400gt 512mb ram

Mysle ze jak zrobisz to co mowie to powinienes wyciagnac z jakies 20-26fps a przy tf z 15 fps

jesli nie pomoze to kup nowego kompa napisz w dziale komputer jesli masz fundusze w wielkosci 1000zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...