Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Jaka FORMACJA pod skład [BPL] ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15): FIFA 15
Klub: MÓJ
Skład: Mam takich zawodników jak w tym linku.  : http://www.futhead.com/15/squads/17099081/
Budżet: Posiadam skład wyżej wymieniony.
W czym potrzebuję pomocy: Potrzebuję pomocy w odpowiednim dobraniu formacji do tych zawodników myślałem nad trzema obrońcami czy będzie to słaba opcjia?? Proszę o pomoc w dobraniu jakiejś fajnej formacji dla tego składu.

Czego oczekuję: Zgrania oraz dobrego ustawienia zawodników.

­

Opublikowano

To czy chcesz grać 3 czy 4 obrońcami należy do Ciebie. Jeśli z 3 obrońcami to możesz spróbować formację 3-4-1-2 (tak jak kolega wyżej napisał). Do tego składu co posiadasz to 4-4-2 będzie dobrą formacją. 

Sam osobiście gram 4-3-3 i gra mi się bardzo dobrze.

Opublikowano

http://www.futhead.com/15/squads/17106488/mata z ozilem rozgrywają, schurle ma fajne strzały i tempo, napastnicy zrobią swoje. 

Mam podobny skład tylko ze bez persiego ale za to z Remy'm i jest fajnie ;>

Ogólnie kogo byś mi bardziej polecił ? Robina Van Persiego czy Daniela Sturridga ? :P

­

Opublikowano

Ogólnie kogo byś mi bardziej polecił ? Robina Van Persiego czy Daniela Sturridga ? :P

­

Van Persi - lepsze strzały, drybling, gorsze tempo ale słabsza noga 4 gwiazdki. 

Sturridge - gorsze strzały, gorszy drybling, lepsze tempo - słabsza noga 2 gwiazdki. 

Ja osobiście wybrałbym Van Persiego chyba, że w ataku biegasz dużo na "Sprincie" - wtedy lepszym wyborem będzie Sturridge. 

Opublikowano

Van Persi - lepsze strzały, drybling, gorsze tempo ale słabsza noga 4 gwiazdki. 

Sturridge - gorsze strzały, gorszy drybling, lepsze tempo - słabsza noga 2 gwiazdki. 

Ja osobiście wybrałbym Van Persiego chyba, że w ataku biegasz dużo na "Sprincie" - wtedy lepszym wyborem będzie Sturridge. 

No właśnie w FIFE 14 Van Persim Grało mi się mega, ale za to w 15 gra mi się tragicznie  :/ strasznie wolny i słaby fizycznie : c

­

Opublikowano

Van Persie na ŚPO to nie jest słaby pomysł ? :D

­

W mojej opinii jest to bardzo dobry pomysł, długo grałem nim na tej pozycji i sprawdzał się w strzałach z daleka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...