Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Caitlyn - poradnik

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze brakuje poradników do ashe, sivir, twitcha, tristany, kalisty i jayca :D

Jak będę miał czas zrobię! ;>

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

jesli chodzi o poradnik, to calkiem spoko... ale albo mow tylko po polsku, albo popraw angielski, bo jest to tragiczne wg mnie.

Wezmę to pod uwagę.

A mógłbyś wskazać jakieś przykłady? Bo pewnie mówię tak nieświadomie.

Opublikowano

Wezmę to pod uwagę.

A mógłbyś wskazać jakieś przykłady? Bo pewnie mówię tak nieświadomie.

kwintesencje (albo przez q wymawiaj, albo po prostu polskie esencje),

last łisper a nie wisper.

blodtirster a nie bludwisper 

kajtować, kite sie czyta jako kajt, a nie kejt.

wg mnie lepiej jak jest ej-di kery, a nie adekery :P

na vayne i janne, a nie na vayne i janna.

ciezko sie farmi gdy fala atakuje jeden cel, badz skupia sie na jednym celu... a nie "jednego targeta". jednym targecie jak juz.

pik exa, jesli mowisz o pick axie, a nie pik ejsa

to tyle co wylapalem, jakis bledow jezykowych czy cos nie chcialo mi sie wypisywac... i taka uwaga ode mnie: troche mniej angielskiego wtracaj, bo to jest po prostu meczace i slabo brzmi. ;)

Opublikowano

kwintesencje (albo przez q wymawiaj, albo po prostu polskie esencje),

last łisper a nie wisper.

blodtirster a nie bludwisper 

kajtować, kite sie czyta jako kajt, a nie kejt.

wg mnie lepiej jak jest ej-di kery, a nie adekery :P

na vayne i janne, a nie na vayne i janna.

ciezko sie farmi gdy fala atakuje jeden cel, badz skupia sie na jednym celu... a nie "jednego targeta". jednym targecie jak juz.

pik exa, jesli mowisz o pick axie, a nie pik ejsa

to tyle co wylapalem, jakis bledow jezykowych czy cos nie chcialo mi sie wypisywac... i taka uwaga ode mnie: troche mniej angielskiego wtracaj, bo to jest po prostu meczace i slabo brzmi. ;)

blodtirster a nie bludwisper  - th czytasz jako takie f/w, i czytam to jako bludwister

kite czytam normalnie jako kajt, a "kejt" to chodzi o caitlyn

na vayne i janne, a nie na vayne i janna - troche czepianie sie

ciezko sie farmi gdy fala atakuje jeden cel, badz skupia sie na jednym celu... a nie "jednego targeta". jednym targecie jak juz - tu mi sie wymowa popieprzyla ;d

pik exa, jesli mowisz o pick axie, a nie pik ejsa - nigdy nie powiedzialem pik ejsa, jak cos to pik eksa

Opublikowano

Każdy ma swoja wymowa , co do poradnika przyda się na pewno dla kogoś ! :)

To tak nie działa ... Ja tez mogę sobie wymawiać różne wyrazy nie poprawnie , tyle że niektórzy mogą nas nie zrozumieć .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

blodtirster a nie bludwisper  - th czytasz jako takie f/w, i czytam to jako bludwister

kite czytam normalnie jako kajt, a "kejt" to chodzi o caitlyn

na vayne i janne, a nie na vayne i janna - troche czepianie sie

ciezko sie farmi gdy fala atakuje jeden cel, badz skupia sie na jednym celu... a nie "jednego targeta". jednym targecie jak juz - tu mi sie wymowa popieprzyla ;d

pik exa, jesli mowisz o pick axie, a nie pik ejsa - nigdy nie powiedzialem pik ejsa, jak cos to pik eksa

nie zmienia to faktu, ze blood sie nie czyta jako blud. th nie czyta sie jako w. piszac niefonetycznie trudno to opisac jak powinno wygladac.

kejt przeczytales raz tylko i nie chodzilo tutaj o champa, bo dwa razy sluchalem calego filmu zeby wylapac.

przesluchaj sobie fragment od 16:25 do 16:32... jest tam wyraznie pik ejsa. :p

jak juz ktos wspomnial, to ze ktos ma wlasna wymowe, nie oznacza, ze jest ona dobra. ;)

rzeczy typu "som takie sytuacje" itp nie wymienialem, a moglbym sporo.

Opublikowano

Ciekawy poradnik :),szczerze mówiąc z*********e się Ciebie ogląda,zachęciłeś mnie do "powrotu" do Cait ^_^.

Opublikowano

Fajny poradnik. Ja ze strachu chyba, że zginę, kiedy uciekam się nie zatrzymuję żeby hitować. ;_;

To jesteś cienkim adc ;_; orb walking to podstawa ziom :> Jak chcesz dobrze grać adc to musisz się tego nauczyć .

07b0pe452q46_t.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...