Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vi czy Jarvan VI do jungli

lutar1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam VI, jeśli ogarniesz i dobrze wbijesz w team fight i zfocusujesz adc bądź mida to idzie łatwo gierkę carrnąć , jarkiem jest trudniej , czas mi jak zwalisz ulta to i jesteś w stanie przegrać team fight . A poza tym w obecnej mecie VI jest w topce junglerów :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Polecam vi fajnie się nią czyści jungle i ganki fajne za pomocą e i ulta i jak pisali wyżej tworzy presje w team fight za pomocą ulta.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Polecam vi fajnie się nią czyści jungle i ganki fajne za pomocą e i ulta i jak pisali wyżej tworzy presje w team fight za pomocą ulta.

Chyba Q i ulta :D "E" to obszarówka z rękawicy .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Vi (Moj ulubiny jungler <3 ) , dobry clear, mobilna, tankowata, ulti ktore sie nie zdeaktywuje nawet jak typek flashnie popristu bedzie leciec dopoki nie jebnie xD .

Za 6300 kupujesz solidnego junglera ,ktory poradzi sobie w kazdej sytuacji :) .

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ja bym wybrał Jarvana. Bardzo mocne cc połączone z jego mobilnością i możliwościami wbicia się w przeciwników bardziej do mnie przemawiają niż ultiimate Vi.

Wydaje mi się, że Vi jest bardziej single target, a my w team fightach potrzebujemy AoE, które daje nam J4. Przydatna jest dość jego flaga dla naszego teamu, choć rzadko kiedy o tym pamiętamy.

Opublikowano

Vi jest latwiejsza.
J4 jest aktualnie mocniejszy pod wzgeldem ulta. ale wez tez pod uwage przeciwny team czy ma duzo odskokow jezeli przeciwny team ma duzo odskokow wez vi :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Vi jest niszczycielem tankow przez swoje w wiec ja polecam

Ostatni mecz nie bylem do rozwalenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...