Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

internet

Kanketsuna

Pytanie

Opublikowano

Od wczoraj mam pewien problem. Gdy próbuje otworzyć stronkę od google, np youtube albo google, to strasznie wolno się ładuje, a nawet wcale, przy czym wyskakuje błąd "nie udało się nawiązać połączenia" itp. Czasami, gdy się ząładuje stronka, nie ładuje się grafika, hiperłącza itp. (pokazane jest w załączniku)

Przeskanowałem kompa antywirusem, wyczyściłem ccleanerem, usunąłem historię, cookies itp. zrobiłem reinstal wszystkich wtyczek, pluginów i innych potrzebnych spraw, a problem dalej się nie rozwiązał.

Problem pojawia się tylko na stronkach od googla, lub tych, które korzystają z wielu pluginów. (yt, google, gmail, z mpc też mam czasami problem). Fejs działa w porządku.

P.s

Jestem słaby w te klocki, więc proszę o jakieś szczególniejsze tłumaczenie, które zrozumiem.

http://pl.tinypic.com/r/23ihyxl/8

@edit:

Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia

Podczas łączenia z serwerem www.youtube.com wystąpił błąd. Serwer odrzucił żądanie, ponieważ klient zmienił wersję TLS na niższą niż obsługiwana przez serwer. (Kod błędu: ssl_error_inappropriate_fallback_alert)

Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.

Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie.

tak wygląda ten wyskakujący błąd przy ładowaniu się stronki od googla.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...