Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd - KeyLogger, i kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

]Witam...! Stworzyłem własnego KeyLoggera w programie ardamax . Na moim kompie wszystko działało - wysyłało ss'y (na gmaila), zbierało to co piszę. (Mam 64 bit, system operacyjny). 

Potem wysłałem go koledze a on mi mówi, że mu to nie działa - po odpaleniu przez kolegę key loggera pisze mu coś takiego ,, (nazwa mojego pliku np.) skin jest nieprawidłową aplikacją systemu win32 '' 

SS: post-1325066-0-82730900-1421583658_thumb.jpg

I jeszcze jedno pytanie, czy da się w jakiś sposób ukryć tego wirusa w keyloggerze ( Najpierw odpowiedzcie mi na pierwsze pytanie) Dzięki :DDD

Kto pierwszy ten lepszy :DD.

Opublikowano

Co do pyt 2.Obczaj jakiś dobry crypter nwm np heavy crypter. Pozwala to na lepsze ukrycie virusa,a jak chcesz sprawdzić czy wykryje daj swój plik na np virus total albo coś ;) .Co do skin to prawdopodobnie ten plik jest np możliwy na odpalenie tylko na windows 64 bit a on ma 32 bit,lub np virus ma rozszerzenie,którego nie wykrywa mu windows :)

Opublikowano

Co do pyt 2.Obczaj jakiś dobry crypter nwm np heavy crypter. Pozwala to na lepsze ukrycie virusa,a jak chcesz sprawdzić czy wykryje daj swój plik na np virus total albo coś ;) .Co do skin to prawdopodobnie ten plik jest np możliwy na odpalenie tylko na windows 64 bit a on ma 32 bit,lub np virus ma rozszerzenie,którego nie wykrywa mu windows :)

A jak zrobić keyloggera 32 bit ;cc?

Opublikowano

Zacznijmy od tego ,że ardamax sam w sobie to gówno. Jestem posiadaczem licencji wiem coś o tym.

Jak będziesz wstawiał pliki na "virustotal albo coś" to równie dobrze możesz nie używać cryptera bo virustotal rozprawadza próbki.

Ukryć się go da poprzez obfuscatory / cryptery. Pamiętaj tylko żeby nie przesadzać z zaciemnianiem control flow ponieważ jeśli np. avast nie potrafi zanalizować

kodu twojego programu to oznaczy go jako szkodliwy / podejrzany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...