Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer CraftZone

lvlfun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Od dłuższego czasu rozmyślam nad serwerem CraftZone.pl.

Polega na:

Survivalu+Gildiach+pvp+działki inaczej 4Fun

Teraz znajdzie się fala hejterów ,że takie serwer istnieją, owszem! Lecz każdy serwer ma coś w sobie ciekawego/innego i właśnie nowatorskimi pomysłami graczy chcemy zasłynąć (nasze motto "od graczy dla graczy"). Serwer tworzymy jak dla siebie, lecz pomysły się powoli kończą :)

Dlatego postanowiłem ty napisać, macie ciekawe pomysły piszcie tu! :)

Także szukamy dopełnienia do naszej ekipy m.in.

Technik 1/2

Budowniczy 3/5

Sponsor 1/2

Właściciel 1/2

Administracja 5/5

Proszę nie usuwać tematu ;)

Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Ekipy możesz sobie poszukać:

http://www.mpcforum.pl/topic/1352500-inne-poszukuj%C4%99zostan%C4%99-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/

http://www.mpcforum.pl/topic/1352508-inne-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takow%C4%85-pomoc-pisz-tutaj/

Co do pomysłów chcesz założyć serwer, a nie masz własnego pomysłu? I jeszcze jedno. Jak dla mnie to za dużo tych trybów...

Opublikowano

Ehh.. Przeczytaj dokładnie "skończyły sie pomysły ,lecz mamy 26 innowacyjnych pluginów ,chcemy jeszcze wiecej! Za dużo trybow? Zależy od gustu..

O tym ,że szukam dopełnienia ekipy ,napisałem przy okazji, ten post nie jest poświęcony szukaniu ludzi ,dodatkowo napisałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...