Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypty na zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich MPC'forumowiczów :D

Chciałbym dziś napisać do Was z prośbą  o zrobienie skryptów które będą wykonywać poniższe czynności:

• Wiatorwe pióro tworzone zapełnieniem craftingu piórami [raczej wiecie o co chodzi]
  • Wiatrowe buty tworzone tak:post-1291666-0-52071900-1421577468.jpg [Oczywiście te pióra to Wiatrowe pióra] 
  • Kusza tworzona tak:post-1291666-0-34745600-1421578164.jpg

Jeżeli będę czegoś jeszcze potrzebował będę pisał tutaj!

Przepraszam za kiepskie "fotografie" ale nie miałem jak tego zrobić...

Mam nadzieję że mi pomożecie i cześć ;)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Przeprasza teraz jeszcze pomyślałem chciałbym dodać także lucky block na server a także hełm który będzie nas trzymał przy suficie :D Czy jest taka możliwość?

Chyba nikt mnie nie rozumie xD chciałbym żeby kusza strzelała,Wiatrowe buty dawały (gdy ma się je ubrane) skok II nieskończoność i nieotrzymywanie obrażeń od upadku +jak soę skacze lub spada to widać biały dym :D a "laki bloki" to co "laki bloki" to chyba sensowne nie?

Opublikowano

Okejka zaraz zobaczę i dam znać jak będzie temat dalej potrzebny :P

Aha jeszcze jedno ale o kuszę chodziło mi o coś takiego (na jednym servie widziałem) że na kilofie pojawiała się strzała i to była ta kusza. Czy ten plugin ma takie zastosowanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...