Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Zimowe upgrade'y kart

Siffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam kilka pytań dotyczących upgrade'ów kart zawodników w Fifie World(zakładam temat tu,bo jak w 15 upgrade wejdą to w World również)

Jeśli zawodnik dostaje upgrade to jego informy z tej fify też dostają upgrade?(np.czy Isco 85,którego mam w składzie dostanie upgrade do 86/87)

Którzy zawodnicy z tego składu mają szansę na zimowy upgrade? http://www.futhead.com/15/squads/17058065/

Opublikowano

Na chwilę obecną chyba nie wiadomo kto dostanie zimowy upgrade. Moim zdaniem Lacazette/De Gea to pewniaki. Ich informy nie są tak drogie. Obydwu mają po 2 IF a więc te drugie będą bardzo dobre po takim upgrade. Możesz w nich zainwestować - jak dostaną upgrade, możesz sporo zarobić - jak nie dostaną to i tak stracisz bardzo mało lub wcale. 

Opublikowano

Nie wiem, czy autor tematu jest tego świadomy, ale zawodnicy w składzie nie będą mięć wiekszego ovr.

Jedynie, gdy EA poda informację o upgrade to będzie można jego lepszą wersję zdobyć w paczkach.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie wiem, czy autor tematu jest tego świadomy, ale zawodnicy w składzie nie będą mięć wiekszego ovr.

Jedynie, gdy EA poda informację o upgrade to będzie można jego lepszą wersję zdobyć w paczkach.

W pierwszym poście też o to pytałem.W takim razie temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...