Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na logi

Zupers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie logi znajdują się w plikach serwera. Plugin widziałem ale to na wersje 1.5.0...

Moja specjalność:

Pisanie bez sensownych postów! :P

Opublikowano

Przeciez masz server.log, jezeli wszystko Ci dziala to server.log tez powinien

Przeszukałem wszystko i nie ma żadnego pliku server.log ...

giphy.gif

Opublikowano

Masz folder glowny i tam masz worlds, plugins, craftbukkit/spigot, server.proporties i masz server.log, a jak nie to zrob plik tekstowy server.log i sprawdz, czy logi beda sie zapisywaly

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

Masz folder glowny i tam masz worlds, plugins, craftbukkit/spigot, server.proporties i masz server.log, a jak nie to zrob plik tekstowy server.log i sprawdz, czy logi beda sie zapisywaly

Zrobiłem i nic sie nie zapisuje..

giphy.gif

Opublikowano

Nie nie nie... Wejdz sobie w folder w którym masz pliki serwerowe i tam powinno ci pisac "logs" i tam masz pełno folderów i na samym dole masz z dzisiejszego dnia a wyżej masz inne dni polecam ci to otworzyć za pomocą notepad ++ i tam masz wszystko opisane jaki gracz i co było na serwie przez ten dzień. :)

Opublikowano

Nie nie nie... Wejdz sobie w folder w którym masz pliki serwerowe i tam powinno ci pisac "logs" i tam masz pełno folderów i na samym dole masz z dzisiejszego dnia a wyżej masz inne dni polecam ci to otworzyć za pomocą notepad ++ i tam masz wszystko opisane jaki gracz i co było na serwie przez ten dzień. :)

Dziękuje, pomogłeś mi. Temat można zamknąć.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...