Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia2.eu [Dedyk] [Medium]

XYarts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wiele zdań na temat serwera, aż się pogubiłem xD niby wszystko ok więc mogę polecić lecz nie zagram :x powodzenia

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Mam pytania odnośnie serwera

Skąd wziąć perły potrzebne na pasy i bron 30lvl do expa? I czy zmienicie ilość osób wymaganych by wejść do wieży orków bo trzeba aż 3 zamiast zrobić ja + mój buff.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Głupotą jest na serwerze medium usunąć efekt rady i egzo(skile).Jeżeli ktoś nie ma szczęścia będzie robił G1 przez 3 czasem nawet i 4 dni.W czasie 2dni można spokojnie wbić 75+.Tu moje pytanie,Jak chodzić na dungi przy skilach na m?Poza tym tak jak mówiłem jest to medium i wbijanie umiejętności powinno być ułatwione.Ja niestety nie zagram,ale życzę powodzenia :)

Opublikowano

A ja gram, bardzo przyjemnie się gra. :) 

Server polecam, tylko przydało by się forum serverowe rozkręcić. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Głupotą jest na serwerze medium usunąć efekt rady i egzo(skile).Jeżeli ktoś nie ma szczęścia będzie robił G1 przez 3 czasem nawet i 4 dni.W czasie 2dni można spokojnie wbić 75+.Tu moje pytanie,Jak chodzić na dungi przy skilach na m?Poza tym tak jak mówiłem jest to medium i wbijanie umiejętności powinno być ułatwione.Ja niestety nie zagram,ale życzę powodzenia :)

Serwer jest lajtowy, sprawdź sobie,że nawet ze skillami na m1 można dać sobie radę :)

Opublikowano

A ja gram, bardzo przyjemnie się gra. :)

Server polecam, tylko przydało by się forum serverowe rozkręcić. :)

Fajnie by było rozkręcić forum,ale nie można dawać linków... Nie wiem skąd takie c*****e regulaminy tutaj się biorą i nie wiem co im to przeszkadza, ale spoko ^^

Zrobicie tak żeby leciały 5x kamyków otwarcia na WO z 1 spota?

Bez przesady, rozwalimy tym gospodarkę. Drop z bossa jest dobry,więc nie ma sensu tak ułatwiać :)

Opublikowano

to lipa a już miałem zagrać ale jak rady i egzo nie działają na ku no to nq nie mam tyle czasu na skile po pracy tylko 2h max gry 

zxc

Opublikowano

Fajnie by było rozkręcić forum,ale nie można dawać linków... Nie wiem skąd takie c*****e regulaminy tutaj się biorą i nie wiem co im to przeszkadza, ale spoko ^^

Bez przesady, rozwalimy tym gospodarkę. Drop z bossa jest dobry,więc nie ma sensu tak ułatwiać :)

To jest medium... a  ze spota mogly by leciec po 2 kamyki ...

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Administracja gry, niech piszę na grze.. Bo na forum, serio wieje nudą. ;p 

Server polecam, przyjemnie się gra. 

2e6ftab.png

Opublikowano

ładnie, ładnie.
s1 świetnie, s2 także sie tak zapowiada :)
Bedzie czas, to zawitam :3

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...