Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon...

iListen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam problem ,ponieważ nie chcę wydawać na dobry mikrofon 300zł żebym miał ogarnięty głos jaki mam w rzeczywistości mam 14 lat i jak gadam na ts to ich wkurza to troche ,a jak kuzyn przywiózł swoje tracer coś tam było mnie słychac takim głosem jaki mam  

Opublikowano

40 zl trust starzz bardzo dobry mikrofon głos lepszy nic w mikrofonach nawet za 120 zl ;] 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Możesz zakupić trust starzz tak jak pisał poprzednik. Z droższych mikrofonów, lecz także z lepszą jakością mogę polecić logitech usb desktop microphone. (Problem taki że logitecha jest ciężko dostać) 

Opublikowano

Możesz zakupić trust starzz tak jak pisał poprzednik. Z droższych mikrofonów, lecz także z lepszą jakością mogę polecić logitech usb desktop microphone. (Problem taki że logitecha jest ciężko dostać) 

No i trzeba powiedzieć też że raz ciezko dostac dwa jest wadliwy, i niestety często mechanizm ruchu się w nim psuje ;] 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...