Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Speak 3 12-15 slotów(szukam)

R@fko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest może osoba, która mogłaby podarować team speak 3 (12-15 slotów) ? Bardzo by się przydał taki skromny team speak dla mnie i kumpli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@R@fko

Tsa od tak nie dostaniesz, ale mogę Cię ugościć na mojej strefie Zielonej. Wymagamy tam 6 aktywnych graczy, a za to wiele przywilejów, ale o tym podczas rozmowy.

Nie musisz u mnie za nic płacić, Serwer jest bezpośrednio NON-PROFIT.

Moje gg lub e-mail masz w stopce lub profilu.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Nie lepiej wydać 5zł za miesiąc i wykupić serwer na sloty np net-speak, gametris? Masz 100% pewności, że tylko Ty będziesz miał dostęp a jeżeli u kogoś będziesz chciał sobie to załatwić to wątpię, że w 100% będzie to bezpieczna opcja ^^ 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHeaven.

Dlatego szukam osoby która ma serwer, i odpalić dla niego drugi serwer 12-15 slotowy to jest nic.To że sam moge kupić to wiem, ale dlatego szukam jakieś dobrej osoby która byłaby skłonna postawić serwer dla mnie,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli jest was dużo, to możecie sobie wynająć kanał VIP na jakimś serwerze. Jest opcja też wykupienia serwera na sloty np. net-speak.pl i to jest najpewniejsza opcja (jeżeli chodzi o wynajem serwera). Płacicie grosze a macie wszystko dla siebie. 

Opublikowano

@Heaven.

Jeśli chodzi o płacenie, to raczej musi być solidarnie, zrzucić się na te 20 slotów, ale nie każdy będzie płacił, dlatego przy okacji pytam czy ktoś nie ma VPS, i odpalić dla niego 12-15 slotowy serwer to jak nic, nie jestem jakąś cebulą, a kanał VIP nie wchodzi w grę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taki serwer to 5zl miesiecznie wiec mysle, ze problemu finansowego by nie bylo a jezeli u kogos cos wynajmujesz to musisz sie liczyc z tym, ze w kazdym momencie moze Ci powiedziec "dziekuje, do widzenia" albo nawet tego nie powie. Twoja wola.

Opublikowano

Nie żebrajmy, zamykam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...