Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crouch spam/lag/bug

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym by ktoś zaznajomiony z tą jakże istotną sprawą udzielił mi odpowiedzi.

Jak to teraz jest? Dziś coś słyszałem, na forum szukałem i w jednym miejscu pisze że jest to banowane, tam znowu że nie jest, a więc jak to w końcu jest? Kogo spytam pisze, że nie ma pojęcia, a tam znowu ktoś mi spamuje że nagrywa i że mnie zreportuje. Ciężko grać gdy muszę pilnować i hamować swoje stare, 'dobre' nawyki. A więc jest to banowane czy nie? Jeśli rzeczywiście JEST to banowane to prosiłbym o linka do jakiegoś reporta w którym gracz dostał za to bana (oczywiście nie za używanie macro/programów a za samo, proste spamowanie ctrlem).

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli coś możesz osiągnąć przy użyciu myszy i klawiatury to raczej nie jest banowane. A boty tylko symulują te ruchy, więc chyba też legit.

Opublikowano

Przeciez do tego nawet myslenia nie potrzeba ... Jak moga za to banowac jak ty to robisz klawiatura . dat lodżik

1377531174-U173186.png

Opublikowano

idąc za myśleniem że to tylko klawiatura więc ok, to nie powinni banować za afk boty bo w sumie to można było osiągnąć myszką i klawiaturą, a jednak bany leciały ;)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie jest banowane, to są tylko twoje umiejętności, za które nie mają prawa ci dać bana. Też to robię od pewnego czasu, czasami ludzi płaczą - czasem nie, inni straszą banami lecz żadnych raportów na swoim koncie za to nie mam :) 

Opublikowano

Raporty zawsze mogą wpaść..

No a znajdzie mi ktoś jakąś oficjalną wypowiedź GM/CM z forum nexona o tym crouch spamie?

Albo mogę poprosić kogoś o wysłanie ticketa z zapytaniem czy jest to banowane? może tak się prędzej dowiemy haha:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...