Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft: StriCraft

StrikerHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajm :3

Chcę wam przedstawić serię Minecraft na modach! Odcineczek jest dość stary lecz od lutego odcinki będą codziennie! Macie taką zajawke narazie :)x

post-1233517-0-36481400-1421530221_thumb.png

Opublikowano

Głos masz dobry mikrofon tak samo, tylko czasami się wydaje trochę taki jakby zmęczony?

Może tylko mi się tak wydaje, przygoda fajna, troche mało pokazane ale to tylko początek.

Logo może umieść na początku, bo mówisz i nagle bum.

7/10

Kappa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może jestem nieco przewrażliwiony, ale jak dla mnie intro jest zbyt głośne względem reszty materiału. Najpierw w ogóle cię nie słyszałem, zwiększyłem głośność i tu nagle bum, intro. 

Opublikowano

całkiem fajnie tylko nie rób tego pospolitego angilskiego "yyyyyyyyyyyyyyyyyyy".

do reszty nie mogę sie przyczepić, no chyba, że do tego czasem cieżko cie zroum,iec

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

całkiem fajnie tylko nie rób tego pospolitego angilskiego "yyyyyyyyyyyyyyyyyyy".

do reszty nie mogę sie przyczepić, no chyba, że do tego czasem cieżko cie zroum,iec

W Anglii mówią raczej "eeeeem" :P

Odcinki trochę krótkie jak na lets play, mikrofon spoko, tylko czasem buczy. Brakuje też fajnych efektów (widać, że film nie jest praktycznie obrabiany). Ogółem masz fajną gadkę, oby tak dalej. 

Opublikowano

Nawet fajny odcinek, ale staraj się mówić o czymś sensownym, bo szczerze mówiąc to trochę się nudziłem oglądając ten odcinek. Ale ogólnie to jest spoko, w miarę dobra jakoś audio, nie ma spadków klatek i jakość obrazu też jest dobra.

gvpW1Ob.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...