Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stracone konto

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie możesz spróbować napisać na support nt ale bardzo wątpię bys po roku czasu odzyskal a probowales przywrocić haslo na maila? może nie zmienil ci e-maila w co bardzo watpie

gb6bzOv.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.png`AkrobaTa

Raczej nie możesz spróbować napisać na support nt ale bardzo wątpię bys po roku czasu odzyskal a probwales przywrocić haslo na maila? może nie zmienil ci e-maila w co bardzo watpie

Próbowałem z tym mailem od razu po straceniu, ale wtedy przestałem grać w nostale :P

A co do supportu, to czym miał by się różnić czas jakbym napisał wtedy, a teraz?

­

dsa

Opublikowano

@1373230489-U611928.png`AkrobaTa

Próbowałem z tym mailem od razu po straceniu, ale wtedy przestałem grać w nostale :P

A co do supportu, to czym miał by się różnić czas jakbym napisał wtedy, a teraz?

­

Bo to po prostu by było już przedawnione i nie było szansy na uratowanie tego.

Opublikowano

Jeżeli pamiętasz bardzo szczegółowo informacje, kiedy zostało założone konto, jakie posiadało emaile, nicki wszystkich postaci jakie miałeś, daty ich założenia (także konta) może byłaby jakaś nić szansy. Jeżeli nie pamiętasz takich rzeczy to nawet nie próbuj bo to GF

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Odpisaliby Ci to co mi :D

a mianowicie:

Support Team posiada możliwość weryfikacyjna do okresu 1 miesiąca od zajścia. Zwlekanie działa w takim przypadku na niekorzyść w szczególności, że to użytkownik zobowiązuje się do monitorowania sytuacji swojego konta w chwili akceptacji OWU. 

Z poważaniem, 
Shauna 
Liderka Zespołu 

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Nasz team w takich sprawach najczęściej nic nie robi, bo "za późno"/ "twój problem". W tym przypadku również nie oczekiwałbym na pomoc, którą na DE z większym prawdopodobieństwem byś otrzymał :p.

Opublikowano

Po takim długim upływie czasu to wątpie, a jeżeli chodzi o konto z e-mailem, który ktos zmienił to szanse są zerowe. Tak samo jest z postacią. Ja odrazu zgłosiłam do supportu, żeby odzyskać postać no i odzyskałam :)

Opublikowano

Powiem ci tak, konta raczej nie odzyskasz, choć były przypadki, że support podawał passy do konta, ale bardzo mało. Radziłbym ci rozpocząć grę na NosTale DE więcej nowości, miła administracja, która każdemu pomaga, nikt cię nie obraża.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Powiem ci tak, konta raczej nie odzyskasz, choć były przypadki, że support podawał passy do konta, ale bardzo mało. Radziłbym ci rozpocząć grę na NosTale DE więcej nowości, miła administracja, która każdemu pomaga, nikt cię nie obraża.

Nie możliwe jest, żeby było więcej nowości, jak wszystko idzie taką samą drogą (PL, FR, IT, UK...). Chyba, że ci chodzi o eventy, ale tego nie można nazwać nowością. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...