Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Warto kupić?

FcAli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam do was pare pytań.Od długiego czasu nie gram w fife 14 gdyż koledzy przekonali mnie do fify world no ale po coś tą 14 kupiłem więc do rzeczy ;) Czy w fife 14 nad gra dużo osób i nie trzeba czekać długo na szukanie przeciwnika czy może 95% ludzi przeszło na fife 15?Jaka liga będzie najlepsza na początek i jak zarabiać,warto otwierać paczki?Czy jeśli jednak nie poradziłbym sobie z kasą na początku(nie chce wydawac kasy na coinsy)to jest jakis działający darmowy trainer?I

*i czy można spotkać dużo trainerów w ligach 3+?

Opublikowano

Warto kupić 14. Sam gram, w UT przeciwnika wyszukuje w kilkanaście/kilkadziesiąt sekund, w innych trybach podobnie. Lista transferów waha się od 70 do 80 tysięcy. Rozegrałem już ponad 100 meczów (2 liga obecnie) i nie spotkałem żadnej osoby używającej trainera. Paczek się raczej nie opłaca otwierać. Łącznie wydałem ok. 3 mln w ostatnim miesiącu i trafiłem tylko Neymar'a oraz Lewego IF (chyba 1 mln warty). Coinsy nie są drogie, warto wydać kilkanaście złotych, aby skleić jakiś skład, ponieważ w ligach 10-5 większość składów to same TOTS czy TOTY :)

­

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej. Opłaca się grac w 14, sam niedawno w nia pykalem dopoki nie kupilem FIFY 15. Na rynku masz duzo zawodnikow, ludzi do gry szuka baardzo szybko, a trainerowców nie ma raczej wielu. I polecam zdecydowanie kupic coinsy bo tanie jak barszcz, za 20zl PSC skleisz taki sklad, ze bedziesz z niego na pewno zadowolony :)

Opublikowano

A jest jakiś crack na ultimate team, że nie trza kupować? :D

Nic takiego nie ma, najlepiej kupić orginał za te 50 zł i grać :)

Opublikowano

Też polecam nadal jest dużo osób, a te 50 zł to prawie nic ;) Myślę, że lepiej się wykosztować niż grać w zbugowaną Fifa World z silnikiem meczowym z 2011 -,-

Opublikowano

Gram.Walcze o utrzymanie w 5 lidze :p

To normalne,że ja mam atak Schurle-Sturridge-Benteke a inni co z nimi gram w 75% mają Neymary,Suarezy i IF'y? :O

Opublikowano

Gram.Walcze o utrzymanie w 5 lidze :P

To normalne,że ja mam atak Schurle-Sturridge-Benteke a inni co z nimi gram w 75% mają Neymary,Suarezy i IF'y? :O

Coinsy są bardzo tanie, więc wielu je kupuje. Aktualnie jestem w trzeciej lidze (złoty skład, bez świecących się kart :)). Większość z tych osób nie ma pojęcia o grze, ich składy mają po 80 zgrania. Mając słabszy skład nauczysz się grać :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...