Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon Do Wyboru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam do wyboru następujące telefony :

- Samsung Galaxy S5

- Sony Xperia Z2

Który telefon będzie najlepszy do gier i ,,serfowania" po internecie ? Chciałbym żeby miał też super ekran , wspaniały aparat i kamerę + baterię , która wytrzyma ok. 2 dni na jednym ładowaniu . Jeszcze , żeby słuchanie muzyki było miłe ( głównie na słuchawkach , ale czasami i bez ).

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

Będę trochę stronniczy, ale osobiście wybrałbym Sony głównie ze względu na ekran (wymiana ekranu w samsungach jest zazwyczaj około o 200zł droższa), poza tym telefony od Sony są bardziej eleganckie, a te od samsunga są (dosłownie) wybuchowe :D. Tak więc to jest moja rada, a ty zrobisz jak zechcesz :D

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Opublikowano

Mi osobiście bardziej pasuje samsung galaxy S5. Oba telefony są z wyżej półki. Ja polecam Ci przejść się do sklepu i po prostu je zobaczyć, sprawdzić, który leży lepiej w dłoni, który lepiej Ci odpowiada. Oba są świetne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...